nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Burada varsa bile bilmiyorum da köye gidince aldırırım babama ya tüm çiçeklerimin dibini basmış ay onlara da acıyorum her yer bina gidecek yerleri yok ama eve dadandı mı kötü oluyor 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bir kere kuş yuvası ve arı yuvasına acıdım bozmadım.Evim maf oldu ortak yaşama uygun değiliz.😃
nescafebagimlisi Kızlar nerdesiniz yok mu kahve içenn 😂 Evi topladım sildim, süpürdüm , kendim de bir duş aldım , yağmur çiselemeye başladı kahveyi kaptığım gibi balkona sigara içmeye çıktım çok yorulmuşum 😂
Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi Afiyet olsun cnm 🌸 kahvem yok hazırlanıyorum kaynanam da oğlanı uyutuyor kayin babama bırakıp alışverişe cikicam
nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Gitsin paralarr 😂 Ne alışverişi , bayramlık falan mı , market alışverişi mi 😂 Kolay gelsin aşkom
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Sağol canım teşekkür ederim boşver yapma hiç tavsiye etmem zaten😂😁
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde @anabarbie @kahvepres @mrsjale @pinkooo_02 @Meriskus @Meri-Mel @nescafebagimlisi @AngrBoda_ @Berili @Dondurmalikahve @Kocamdaaakocammm 🥰🌹
nescafebagimlisi Gunes_12 Aşkom afiyet olsun , hergün koyduğun çikolataların hepsini yiyor musun 😂 Hayır yiyip yiyip kilo almıyorsan benim hakkımı çalıyon skfkdkfk
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bugün çok zor geçiyo bebeğim , oğlum aşırı huzursuz herşeye ağlıyor, eşime de tripliyim ve sakin kalmaya çalışıyorum resmen şiştim
mrsjale Gunes_12 afiyet şeker olsun canım 🥰 bende az önce komşuda içtim kahvemi ama oğluş hiç durmadı kaça kaça geri eve geldim 🥺