anabarbie nescafebagimlisi a dese biri cinayet sebebim olabilir😂 O yüzden kocamı uyardım sakın benimle muhattap olma be imle konusma hatta a bile deme dedim yine noldu dedi😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale 22 aylığı bize de durumlar aynı abisini aşırı kıskanıyor abisi ne yaparsa aynısını yapmak onun elinde ne varsa onu almak istiyor ve hep bir ağlamaklı..🤷🏻kelimeleri nasıl seninkinin konuşması falan iyi mi?
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde yani bilmiyorum ki iyi mi iki kelime yanyana yok . Baba ,ade , dede,gel , adade , nerde , orda , ditti, mama , ssss (su isterken yapıyo bunu) böyle işte . Sizde durumlar nasıl ?
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Ade,adade ne demek.😀 5,10kelimesi var bizimde ekran bakmıyor hep konuşup kitap okuyoruz sosyaliz de ama az geliyor bana kelimesi
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ade = anne , adede= anneanne 😅 bana da az geliyo aynı şekil ama erkek çocuk geç konuşurmuş diye kendimi avutuyorum
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale O çocuktan çocuğa değişiyor ya komşumusun ki 3ay küçük 2li kelimeleri var çokta video izliyor nerede yanlış yapıyoruz bilmiyorum.🙈😂
orjinalhoptiri Kızlar aklıma birisi geldi, yorumlarını sık sık görürdüm ama günlerdir görmediğimi fark ettim şimdi🤷🏼♀️SevimliHayaletCasper nerdee? İsmini falan mı değiştirdi acaba🤔
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Benim bebeğimden 1 ay büyük başka bebek var şakır şakır konuşuyor 😂 Benimkide toplasan 10 kelime 🙏
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde dediğin gibi değişiyor o çocuktan çocuğa konuşurlar Allahın izniyle 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale İnşallah benim büyük oğlumda 3bucuk yaşında uzun 5 6li cümlelere geçti yani geç konuştu hep kelime vardı ama cümle kurma geç oldu o yüzden bu bebeğim de erken konuşsun çok istedim ama nasip herşeyin zamani var.😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Eskiden 1tl falandı şimdi uçtular ya geçen sene 10tlye cikattirmistim.Simdi kaç TL bilmiyorum.İnternetten bı kaç arkadaşim yaptırdı uyguna zamanla uçuyor onlarda sarariyor.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde evet insan sabırsızlanıyor, cümle kursun , bilmiş bilmiş cevaplar versin istiyo 😅 bende öyle yani kendini ifade edebilsin artık azıcıkta olsa diyorum ama demek ki daha zamanı var bekliyoruz 😍