nescafebagimlisi pinkooo_02 Eşin iyi ve arkandaysa , o sana laf diyorsa sende de yani yapacak birşey yok kendini ezdirme böylesine , ezdirip sus pus olursan zeytinyağı gibi üste çıkar 🙏 Allah kimsenin evini barkını huzursuz etmesin , hele ki kaynanalar yüzünden
pinkooo_02 nescafebagimlisi zaten kendimi. Bugüne kadar ezdirmedim ama kadın kötü yani yaptıklarını söylediklerini duysan yemin ederim şeytan bile bu kadar kötü olamaz heralde dersin öyle biri valla benim tek sıkıntım odur inşallah Rabbim onun hakkından gelir de bizde evimizde rajat huzurlu bir sekilde yasariz
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Benim eşimde var bu huy telefondan Tom ve Jerry izliyoruz kahvaltıda illa birşeye bakması lazım.😃😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Alışınca öyle oluyor ya yoksa insan kendini boşlukta hissediyor 😂
AdaBebekAnnesi nescafebagimlisi Allah hepimize kolaylık versin vallahi ama hatırlayıp sorman çok mutlu etti canım benim çok teşekkür ederim 💜💜💜
AngrBoda_ Günaydın kızlar 💜 Ay başıma geleen vinç operatörü telefon kablosuna takıldı direkleri kıra kıra gitti bizim internet kablosu da zarar gördü kamera falan 😬
nescafebagimlisi AngrBoda_ Ben hep derim bela durduk yere gelip buluyor insanı ya 😂 Geçmiş olsunn aşkom
nescafebagimlisi Günaydın kızlar 🌸 Bugün saat 10.15 e kadar uyudum hahaha Sabah bebeğim 6.20 de bir kalktı ama sonradan geri yattı , koltukta uyuduk her yerim tutulmuş 😂
AngrBoda_ nescafebagimlisi Öyle bacım ya gerçekten, ya çocuklar olsaydı aşağıda, bizim internet direğinin yarısı komşunun çatısının üzerinde kaldı kiremitleri kırıldı Allah’ım korudu 😑
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Aşko tarçın geçirmemiş ama bendeki çamaşır suyu oksijenli olandan o işe yarar mı ki
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Limon koy canım saksıya limondan kaçıyorlar. Çamaşır suyu en son dene insta da yapan çok ben eşimin aldığı vazo çiçeklerine yapıyorum. Ama daha saksilarimda sinek böcek hiç olmadı denemedim.
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Vazo çiçeklerindeki etkisini biliyorum , daha uzun süre dayanıyor , ama saksı çiçeğini bilemedim ya , geçmedi limonla falan ay allah affetsin sinek ilacı sıktım 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Günaaydiınnn bebeğim güzellik uykusundan uyanmamıs mı nerelerdesin? 😃 @Gunes_12 @mrsjale @anabarbie @Simsimy @Lazerlimunafik @Dondurmalikahve @orjinalhoptiri @AngrBoda_ @nescafebagimlisi @agzimizintadikacmasin @JollyBaby @Kocamdaaakocammm 😘 daha da etiketleyemediklerim vardır bebem izin vermiyor 😃😃
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın güzelim çoktan uyandık kuşum da bugün bayram temizliğine başlıyorum nasipse
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın asko 🌸 Sabah 7 den beli ayaktayiz Kaynanam gile geldim koye gidicez diye alışveriş yapilicak
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Uyandım aşkım uyandım bir yandan evde ki işleri yapıyorum diğer yandan oğlumla oynuyorum az sonra derse gidecez şimdide yemesi için bir şeyler hazırlıyorum 😆 ahtapot gibi hissediyorum şu an 🤣
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın bebişim uyandım da evi topluyorum dün bayaga dağıldı 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ geçmiş olsun canım.Kolay gelsin biz küçüğüz bayram temizliğine yardıma gidiyorum ancak.😃