Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Yaz geldi ya nemli mı toprağı nemli toprağa haşere,sinek çok geliyor.İyice kurumadan sulama yapma canım.🙂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Dizide ki tek masum mustafa ve cemre 😂 Ömer oynamadı yaşadı resmen olayı 😂 Narsist fatih kendisi doğayı aldattığında malak malak hiç bir şey yok gibi davranıyordu şimdi gözü döndüü pissss 🙄 Ay bende çok gerildim ilk saat çok sıkıcıydı da sonradan coştu vallahi bekle bekleyebilirsen 3 ay 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ben bebem uyuyunca telefondan canlı yayın açtım.Doga giraydaydi tam kaosa düştüm ilk saati bilmiyorum.Yali capkininida merak ediyorum.😃😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Şerefsiz giray bir 💩 yiyor ama hadi hayırlısı bakalım 😂 Ben yalı çapkını hiç izlemedim ama kızılcık şerbetiyle hep denk geliyordu diye ara sıra görüyordum onu da izlemeye başlayacağım şimdi izleyecek birşey kalmadı zaten ajdjskdk
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi O bozdu ya ilk 14 bölüm çok iyi gerisini fragmandan bakıyorum.😃
pinkooo_02 mrsjale kesinlikle haklısın bizdede durumlar aynı kuzum Rabbim cocuklarimizi korusun bizlere bağışlasın inşallah 🥰
pinkooo_02 nescafebagimlisi onu gibi manyak biride bende var izlerken kaynanam gözümün önüne geliyor yemin ederim aynısı
nescafebagimlisi pinkooo_02 Aşkım zaten “gerçek hayattan uyarlanmıştır “ yazısı çıkıyor vardır böyleleri , en iyisi sende camdan at kurtul 😂 Şaka bir yana Allah sabır versin ne diyeyim ki 🤷🏻♀️ İnşallah eşinden yana şanslısındır
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ben yemek yerken sürekli birşeyler izleme gereksinimi duyuyorum izleyecek birşey bulamadıkça sürekli eskilere sarıyorum onları da ezberledim artık 😂 Güzel günler vardı oda çok çabuk final yapmıştı çok severek izliyordum Bazen de hayat şarkısına sarıyorum 😂 Tv de görürsem yaprak dökümü , aşkı memnu devam hahahaha Zaten her yaz aşkı memnu başlıyor , efsaneler ölmez 😅
pinkooo_02 nescafebagimlisi 😂😂 Amin canım çok çektirdi bana halada çektiriyor ama az kaldı 2 3 aya inşallah başka biryere tanisacagiz ev bizim tüm altinlarimla yaptık tapumuzu verecem dedi başta 6 senedir vermiyor el kızına tapu vermem diyor Allah’ın belası huzurum asla yok asla ailem bile bu manyak yüzünden evime gelmek istemiyor karşılıklı dairede oturuyiruz giytim dibinde ev yaptım salak gibi huzur olmadimida herşey boş ona tek bedduam Allah’a havale etmisism ve inşallah hiçbir hayır görmez evimizden başkada birşey diyemiyorum çok şükür eşim iyidir 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Benim eşimde var bu huy telefondan Tom ve Jerry izliyoruz kahvaltıda illa birşeye bakması lazım.😃😃
nescafebagimlisi pinkooo_02 Eşin iyi ve arkandaysa , o sana laf diyorsa sende de yani yapacak birşey yok kendini ezdirme böylesine , ezdirip sus pus olursan zeytinyağı gibi üste çıkar 🙏 Allah kimsenin evini barkını huzursuz etmesin , hele ki kaynanalar yüzünden
pinkooo_02 nescafebagimlisi zaten kendimi. Bugüne kadar ezdirmedim ama kadın kötü yani yaptıklarını söylediklerini duysan yemin ederim şeytan bile bu kadar kötü olamaz heralde dersin öyle biri valla benim tek sıkıntım odur inşallah Rabbim onun hakkından gelir de bizde evimizde rajat huzurlu bir sekilde yasariz
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Alışınca öyle oluyor ya yoksa insan kendini boşlukta hissediyor 😂
AdaBebekAnnesi nescafebagimlisi Allah hepimize kolaylık versin vallahi ama hatırlayıp sorman çok mutlu etti canım benim çok teşekkür ederim 💜💜💜
AngrBoda_ Günaydın kızlar 💜 Ay başıma geleen vinç operatörü telefon kablosuna takıldı direkleri kıra kıra gitti bizim internet kablosu da zarar gördü kamera falan 😬
nescafebagimlisi AngrBoda_ Ben hep derim bela durduk yere gelip buluyor insanı ya 😂 Geçmiş olsunn aşkom
nescafebagimlisi Günaydın kızlar 🌸 Bugün saat 10.15 e kadar uyudum hahaha Sabah bebeğim 6.20 de bir kalktı ama sonradan geri yattı , koltukta uyuduk her yerim tutulmuş 😂
AngrBoda_ nescafebagimlisi Öyle bacım ya gerçekten, ya çocuklar olsaydı aşağıda, bizim internet direğinin yarısı komşunun çatısının üzerinde kaldı kiremitleri kırıldı Allah’ım korudu 😑