nescafebagimlisi Günaydın kızlar 🌸 Bugün saat 10.15 e kadar uyudum hahaha Sabah bebeğim 6.20 de bir kalktı ama sonradan geri yattı , koltukta uyuduk her yerim tutulmuş 😂
nescafebagimlisi AngrBoda_ Ben hep derim bela durduk yere gelip buluyor insanı ya 😂 Geçmiş olsunn aşkom
AngrBoda_ nescafebagimlisi Öyle bacım ya gerçekten, ya çocuklar olsaydı aşağıda, bizim internet direğinin yarısı komşunun çatısının üzerinde kaldı kiremitleri kırıldı Allah’ım korudu 😑
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Aşko tarçın geçirmemiş ama bendeki çamaşır suyu oksijenli olandan o işe yarar mı ki
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Limon koy canım saksıya limondan kaçıyorlar. Çamaşır suyu en son dene insta da yapan çok ben eşimin aldığı vazo çiçeklerine yapıyorum. Ama daha saksilarimda sinek böcek hiç olmadı denemedim.
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Vazo çiçeklerindeki etkisini biliyorum , daha uzun süre dayanıyor , ama saksı çiçeğini bilemedim ya , geçmedi limonla falan ay allah affetsin sinek ilacı sıktım 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Günaaydiınnn bebeğim güzellik uykusundan uyanmamıs mı nerelerdesin? 😃 @Gunes_12 @mrsjale @anabarbie @Simsimy @Lazerlimunafik @Dondurmalikahve @orjinalhoptiri @AngrBoda_ @nescafebagimlisi @agzimizintadikacmasin @JollyBaby @Kocamdaaakocammm 😘 daha da etiketleyemediklerim vardır bebem izin vermiyor 😃😃
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın güzelim çoktan uyandık kuşum da bugün bayram temizliğine başlıyorum nasipse
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın asko 🌸 Sabah 7 den beli ayaktayiz Kaynanam gile geldim koye gidicez diye alışveriş yapilicak
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Uyandım aşkım uyandım bir yandan evde ki işleri yapıyorum diğer yandan oğlumla oynuyorum az sonra derse gidecez şimdide yemesi için bir şeyler hazırlıyorum 😆 ahtapot gibi hissediyorum şu an 🤣
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın bebişim uyandım da evi topluyorum dün bayaga dağıldı 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ geçmiş olsun canım.Kolay gelsin biz küçüğüz bayram temizliğine yardıma gidiyorum ancak.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve Bizim de büyüğün sporu var. Evi toparlayıp çocukları götüreceğim
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Sağol canım teşekkür ederim boşver yapma hiç tavsiye etmem zaten😂😁
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Burada varsa bile bilmiyorum da köye gidince aldırırım babama ya tüm çiçeklerimin dibini basmış ay onlara da acıyorum her yer bina gidecek yerleri yok ama eve dadandı mı kötü oluyor 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bir kere kuş yuvası ve arı yuvasına acıdım bozmadım.Evim maf oldu ortak yaşama uygun değiliz.😃