Meriskus Gunes_12 hemde nasıllll bitirmeden uyuyamam abur cubur almıyorum o yüzden 5 kilom kakdı bitsin kendimi ödüllendireyim 😀
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Ben daha cikartirmadim bebehimin fotoğraflarını.🙈😃 Büyük oğlumun spor kursu var ona getirdim bitmesini bekliyorum.😃
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Bende cikartmadim kız telefondan yaptım albüm. 1. Ay 2.ay o şekilde 😂 zaten çıkartmaya kalksak ohoo dünya para içinden en güzel olanlardan üç beş ayırıp çıkarttırmak lazım da ben secenem herhalde o da güzel bu da güzel ay şu da guzelmis😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bir kere kuş yuvası ve arı yuvasına acıdım bozmadım.Evim maf oldu ortak yaşama uygun değiliz.😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay annemlerin dışarda bir dolabı var kapağına arı yuva yapmış , dün annem bir açtı soktu ayağını 😂 Kuş yuvası belki ama arılarla ortak yaşamayalım bir zahmet ahdkskdk
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde evet galiba 2 yaş sendromu 🥺hiç bişeyden memnun kalmıyo dışarı çıksak memnuniyetsiz eve girince ağlıyo , yemek yedirsem istemiyor yedirmesem buzdolabının önüne beni çekiştirip mmmm diye sesler çıkarıyor değişik bi zamandan geçiyoruz galiba
anabarbie nescafebagimlisi bence kadınlar reglken insan öldürünce suç olmamalı ki herkes haddini bilsin karışmasın😂
nescafebagimlisi anabarbie Reglken sinir 10 katı oluyor dimi 😂 Bende de öyle oluyor çok sinirleniyorum hahahahs Özellikle de eşimee ayrı bir gıcık kapıyorum 😁
mrsjale Gunes_12 sorma gitsin ya bir de eve geldik diye ağlama krizine girdi 🙈 ağlaya ağlaya uyuyakaldı
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Eskiden 1tl falandı şimdi uçtular ya geçen sene 10tlye cikattirmistim.Simdi kaç TL bilmiyorum.İnternetten bı kaç arkadaşim yaptırdı uyguna zamanla uçuyor onlarda sarariyor.😀