mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde evet galiba 2 yaş sendromu 🥺hiç bişeyden memnun kalmıyo dışarı çıksak memnuniyetsiz eve girince ağlıyo , yemek yedirsem istemiyor yedirmesem buzdolabının önüne beni çekiştirip mmmm diye sesler çıkarıyor değişik bi zamandan geçiyoruz galiba
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay annemlerin dışarda bir dolabı var kapağına arı yuva yapmış , dün annem bir açtı soktu ayağını 😂 Kuş yuvası belki ama arılarla ortak yaşamayalım bir zahmet ahdkskdk
anabarbie nescafebagimlisi bence kadınlar reglken insan öldürünce suç olmamalı ki herkes haddini bilsin karışmasın😂
nescafebagimlisi anabarbie Reglken sinir 10 katı oluyor dimi 😂 Bende de öyle oluyor çok sinirleniyorum hahahahs Özellikle de eşimee ayrı bir gıcık kapıyorum 😁
mrsjale Gunes_12 sorma gitsin ya bir de eve geldik diye ağlama krizine girdi 🙈 ağlaya ağlaya uyuyakaldı
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Bende cikartmadim kız telefondan yaptım albüm. 1. Ay 2.ay o şekilde 😂 zaten çıkartmaya kalksak ohoo dünya para içinden en güzel olanlardan üç beş ayırıp çıkarttırmak lazım da ben secenem herhalde o da güzel bu da güzel ay şu da guzelmis😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Eskiden 1tl falandı şimdi uçtular ya geçen sene 10tlye cikattirmistim.Simdi kaç TL bilmiyorum.İnternetten bı kaç arkadaşim yaptırdı uyguna zamanla uçuyor onlarda sarariyor.😀
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale 22 aylığı bize de durumlar aynı abisini aşırı kıskanıyor abisi ne yaparsa aynısını yapmak onun elinde ne varsa onu almak istiyor ve hep bir ağlamaklı..🤷🏻kelimeleri nasıl seninkinin konuşması falan iyi mi?
mrsjale Gunes_12 evet ve bu bugün başladı , hep böyle mi olacak bilmiyorum suan çok korkuyorum 😅 bugün bi milat gibi oğlum için , oğluşum gitti sanki başka bi çocuk geldi