Yawasabeheyranarasokaktasan Kocamdaaakocammm geçmiş olsun canım benimde bebeğim surekli kusuyor besledikten 2 3 dk geçmeden hem de
Yawasabeheyranarasokaktasan Kocamdaaakocammm geçmiş olsun canım benimde bebeğim surekli kusuyor besledikten 2 3 dk geçmeden hem de
Kocamdaaakocammm Yawasabeheyranarasokaktasan Sağol cnm benim 🙏😍 sizede geçmiş olsun ne kadarlık bebeğiniz Benim 3 yaşına girecek
Cicektebenimcicekligunlerde bisenakillisinzaten Ne bileyim dengesini sağlayamıyor acaba çok mantık arama..🙈😀
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Bilmiyorum ki cnm olabilir bugün kontrol edicem eger drwam ederse götürurum hastaneye
Meri-Mel mrsjale Hiç problem değil canım burada arada haberinizi alıyorum ,Rabbim muhabbetinizi arttırsın sağlık olsun öyle gruba falan girmesemde olur sizler iyi olun hepinizin burada tanıştığını sanıyordum bilmiyordum grubunuz olduğunu
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Gunes_12 insta falan değil aşkım burada acilanlarda varım aynı bu post gibi günlük sohbet @Kocamdaaakocammm aşk olsun.😀
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi İyiyim oğlum okula götürdüm küçüğü parka Şimdi eve geldim Yemek yapacağım yemek yaparken de işte buraya bakıyorum..😃 Sende ne var ne yok canim
JollyBaby orjinalhoptiri Evet her zaman açılmıyor 😐 mail de atsan degismiyor diyorlar cogu zamanlar püggf
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde kolik bitti,atak vurdu,atak bitti uyku gerilemesi vurdu füze atın banaaa
Meri-Mel milletsanakanalizemiolacak Hepsi geçer kalıcı değil hiç kendini üzme hepsini göreceksin diye bişi yok bak bıcır bıcır konustukca hepsi unutulacak ☺️🎈❤️
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Gecicek gecicek bir gün seneye rahat edicez diye kandırıyorum kendimi sende öyle yap 😀