Meri-Mel JollyBaby Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz kız büyüyor ben öğreniyorum evde kızla geçiyor zamanımız 🥰
JollyBaby Meri-Mel Çok özel cok kıymetli değil mi ya insan hem buyusun hem buyumesin istiyor annelik delilik vallahii🥲
JollyBaby Zamnsz Hah😬 ben eskiden çok aktiftim buradan çıkmazdım da eskisi gibi takılmıyorum takip edemiyorum hiçbir şeyi. Anladığım kadarıyla sizde pek girmiyormussunuz aktif degilmissiniz o yüzden bizim konulara yetisme hızımız nanayyy🥴
Gunes_12 JollyBaby Ay burada neler neler konuşuldu çok iyi oluyor önceden hergun kahve fotosu atardım kizcemden fırsat olmuyor şimdi 🤣
JollyBaby Gunes_12 Evet kiz hatırlıyorum biraz 😬 şimdi gayfe icemiyonmu @nescafebagimlisi bu bebis nerelerde acaba aklıma düştü
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Kız burada öyle birsye var mı 1.kisiden başka eklenmiyor ki önceden vardı grup kurma yani özel mesaj da ama şimdi var mı
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm kalpliler eklemisti beni de 1 2 gruba onlardan öğrendim geçen sene bayadir var ama yeni aciliyor mu bilgim yok canım
JollyBaby Kocamdaaakocammm Enee kiz eski gruptan bi sen bi ben mi kaldık hepsi gittik ah çok üzücü 🥲 Nasılsın nasıl gidiyor
Kocamdaaakocammm JollyBaby Evet askm burada biz varız sadece Wp beritan Büşra Zeynep war ama öyle konuşmuyoruz ara sıra bi busrayla pek konuşuyoruz