Kocamdaaakocammm Meri-Mel @Cicektebenimcicekligunlerde Hanım efendi burda grupta varmış ama bize hiç demiyor
Kocamdaaakocammm JollyBaby Evet askm burada biz varız sadece Wp beritan Büşra Zeynep war ama öyle konuşmuyoruz ara sıra bi busrayla pek konuşuyoruz
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm @Gunes_12 geçen seneden çoğu ne bilim ben herkes konuşuyor özelden..🤷🏻😃
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde yavrum bizim ailenin 2. Çocukları güçlerine güç katıp venoma dönüşüyor yaşından sonra teselli edecek bir durumum yok 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Alış o zaman..😃ne diyim senin hayat rutinin bu uslu sessiz bebe hayal etme..🤣
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi Allah kabul etsin canım benim de okunacak yasin’im var akşam okuyacağım
Meri-Mel Zamnsz Bir kızım var Kasım 13 de 2 yaşına girecek nasipse insAllah 🥰 Allah’ım tüm evlatlara sağlık ,huzur mutluluk versin güzellikle buyusunler
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 söyle ona ben nescefe dönemini açtım gelsin kavanozdan kahve içelim bitkileri de özlendi. 😀 @nescafebagimlisi