Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Kız burada öyle birsye var mı 1.kisiden başka eklenmiyor ki önceden vardı grup kurma yani özel mesaj da ama şimdi var mı
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm kalpliler eklemisti beni de 1 2 gruba onlardan öğrendim geçen sene bayadir var ama yeni aciliyor mu bilgim yok canım
JollyBaby Gunes_12 Evet kiz hatırlıyorum biraz 😬 şimdi gayfe icemiyonmu @nescafebagimlisi bu bebis nerelerde acaba aklıma düştü
JollyBaby Kocamdaaakocammm Enee kiz eski gruptan bi sen bi ben mi kaldık hepsi gittik ah çok üzücü 🥲 Nasılsın nasıl gidiyor
Kocamdaaakocammm JollyBaby Evet askm burada biz varız sadece Wp beritan Büşra Zeynep war ama öyle konuşmuyoruz ara sıra bi busrayla pek konuşuyoruz
Kocamdaaakocammm Meri-Mel @Cicektebenimcicekligunlerde Hanım efendi burda grupta varmış ama bize hiç demiyor
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm @Gunes_12 geçen seneden çoğu ne bilim ben herkes konuşuyor özelden..🤷🏻😃
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde yavrum bizim ailenin 2. Çocukları güçlerine güç katıp venoma dönüşüyor yaşından sonra teselli edecek bir durumum yok 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Alış o zaman..😃ne diyim senin hayat rutinin bu uslu sessiz bebe hayal etme..🤣
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi Allah kabul etsin canım benim de okunacak yasin’im var akşam okuyacağım