Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 söyle ona ben nescefe dönemini açtım gelsin kavanozdan kahve içelim bitkileri de özlendi. 😀 @nescafebagimlisi
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Aşkım bende sizi özledim son zamanlarda girsem bile bakamıyorum hemen cıkıyorum kış geliyor nescafe/ çay / çorba ne bulursam geri gelecem 😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel anonimim tabi kız kimseye foto atmiyom sosyal medyam da yok daha nasıl gizli olabilirim..🙈🤣
siwpma Cicektebenimcicekligunlerde Çok teşekkür ederim 🥰 Sen nasılsın? 💕 Hamileliğim de dahil kimse evimde kalmadı valla 😂 Kendi başıma yetiyorum çok şükür 🌸
Cicektebenimcicekligunlerde @Gunes_12 @Kocamdaaakocammm @Meri-Mel stalk yeteneğimi kullandım..😀 B12 iyidir söylemişim daha önce gruplar var diye..💃🏻😀
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Peki ben oradaki yorumlarda var mıydim hiç hatırlamıyorum böyle söylediğini 😬
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Hiç üşenmedim gittim baktım bana böyle bildirim gelmemiş 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel oo ne bilim kız ben Nescafe ye söylediğimi hatırladım artık aktif olmadığı için iki tikta çıktı karşıma yorumu yok pek..🙈😀