Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi Allah kabul etsin canım benim de okunacak yasin’im var akşam okuyacağım
Zamnsz Cicektebenimcicekligunlerde hahahaha oyle oyle yeriniz farkli kizlar bnde❤️❤️🌷 jalede oykude moon peri daha dahaaa
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde uslusunu tattım birde yaramazını tatcam galiba 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Ne uslusunu tattin mı Ben hiç Uslu çocuk görmedim..😀 3 ye doğuracak gücüm de yok gördüklerim bana yetti..😀🤷🏻
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde benim ilk kızım acayip usluydu evde çocuk varmı yokmu belli değildi tabi her zaman sus pus değildi arada kudurduğumuz zamanlarda oldu ama gerçekten usluydu
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 söyle ona ben nescefe dönemini açtım gelsin kavanozdan kahve içelim bitkileri de özlendi. 😀 @nescafebagimlisi
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Aşkım bende sizi özledim son zamanlarda girsem bile bakamıyorum hemen cıkıyorum kış geliyor nescafe/ çay / çorba ne bulursam geri gelecem 😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel anonimim tabi kız kimseye foto atmiyom sosyal medyam da yok daha nasıl gizli olabilirim..🙈🤣