nescafebagimlisi JollyBaby İyiyiz çok şükür sen nasılsın , ne yaptın büyüttün mü bebikiii nasıl gidiyor 🥰
JollyBaby nescafebagimlisi Çok şükür cok güzel gidiyor bebisim şükür iyiyiz. Büyüttüm kiz 9 aylik olacak neredeyse merdiven dayadik. Üzülüyorum bir yandan hemde çok :(( Senin bebis nasil ogrendi mi konuşmayı bicirikkk🥹
nescafebagimlisi JollyBaby Ya o kadar büyüdü müü ay minikk kuşş benim yerime ısırır mısın ayaklarını 😂💓 Benimki konuşmayı tam anlamıyla öğrenmedi ama yinede baya iyi ilerliyor diyelim derdini anlatıyor 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Aa evet bir haftadır girmemiş. Eskisi gibi sarmiyorsa sıkılıp unutuyordur belki..
JollyBaby nescafebagimlisi Hah onun derdini yesinlerrr masallah subhanallah minise🥹 Timam isiricam teyzosss sende benim yerime isir amaa dislerim kamaştı😬 büyüdü vallahi ya ne ara ne ara ne ara diye kafamı duvarlara vurmak istiyorum aaaggg😭
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm o arada kaynasın ama benim dürüstlüğüm şeffaflığım arada kaynamasın baby..😀
Cicektebenimcicekligunlerde SweetMom__ İyiyim Sabah koşturmaca ütü sonra okul. 😀 Sen neler yapıyorsun? 🙃