mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde foto atanların tipini bile unutan ben (fake olduğunu öğrendiklerim hariç) 😂😅😂 bu konuda tamamen saf dışıyım 🙈😂
mrsjale Gunes_12 gerçekten simayen hiç aklımda kalmıyo kimse sadece sarışın mı esmer mi açık mı kapalı mı falan gibi hatırlıyorum 🙈😅
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde fıstık pahalı olmaz ıspanak olur mu fistikmis gibisinden jdjdjd
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm senin olmadığın zaman var mıydı ben seni hep hatırlıyorum iki canavar annesi…😀 ,be brave cerceren muti bosanbacim berilsmom Azra simsimy hep vardık kemik kadro..🤷🏻😀🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm vay be bem herkes biliyor sanıyordum sen çok eskisin nasil bilmezsin böyle şeyler..😀
mrsjale anabarbie aynı anda burada olduğumuzda atarım sana bi kaç pinterest fotomu hahahhh 😜😂 şaka tabi 🫢😁 atarım bebiş ama denk gelelim ki silebileyim 🥰
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Okey askim bende seni hatırlatıyorum ama grup konusmasin da var mıydım onu hatırlatıyorum 😂😂
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Askm eskiden vardı dedim yaa sabahtan ama sonradan onu kaldırdilar çoklu kise eklenmesini şimdi en sadece 1 kişi ekleniyor Ayıpsın. Benden bisey kaçmaz
kahvepres Gunes_12 afiyet olsn cnm ahh bu yaramz uyusa sırf uyumamk icin yataktan geri cıktık muz istiyor😊