milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde yavrum bizim ailenin 2. Çocukları güçlerine güç katıp venoma dönüşüyor yaşından sonra teselli edecek bir durumum yok 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Alış o zaman..😃ne diyim senin hayat rutinin bu uslu sessiz bebe hayal etme..🤣
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi Allah kabul etsin canım benim de okunacak yasin’im var akşam okuyacağım
Meri-Mel Zamnsz Bir kızım var Kasım 13 de 2 yaşına girecek nasipse insAllah 🥰 Allah’ım tüm evlatlara sağlık ,huzur mutluluk versin güzellikle buyusunler
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 söyle ona ben nescefe dönemini açtım gelsin kavanozdan kahve içelim bitkileri de özlendi. 😀 @nescafebagimlisi
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Napiyim aşkım sahte foto mu atayım kaynana koca postu mu açayım.😀🤷🏻 2 gün sonra gelir yine popüler olmak isteyen biri ortalığı karıştırır fazla sakın takilmaz buralar..😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde sonra senin için aaa fakeymiş diye şaşıralım bi iki ay gıybetini yapalım 😜😂 yalnız çok komik gerçekten atmasan da kimse zorlamıyo ama yalan söyleme dürtüleri olunca insanda , engel olamıyor kendine demek ki 😂😂