Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Benimki 13 Kasım’da 2 olacak bilmiyorum büyük konusmak istemiyorum nasip fakat aklımda yok 😔 Çocuk bakmak ,zorluğu falan da değil de eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz ve beni boğuyorlalr şöyle bir ortama tekrar bir bebek istemiyorum kızımla yeterince üzüldük 😥😞
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel ben oğlum küçükken bir sene çalıştım kayınvalidem Baktım Aynı Ev çok zor ya ne kadar iyi de geçinsen mesafe olması şart insanın ne özeli kalıyor. Bana göre hiç sağlıklı değil altlı üstlü oturmak evleri ayırmadan da ben olsamdoğurmam
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi İyiyim oğlum okula götürdüm küçüğü parka Şimdi eve geldim Yemek yapacağım yemek yaparken de işte buraya bakıyorum..😃 Sende ne var ne yok canim
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel onlar benim ilk gözle aşklarım aktif olsunlar diye sürekli etiketliyorum..🙈😃
Zamnsz Cicektebenimcicekligunlerde cicegimmmm🌷 valla inan sen varsin diye giriyorum arada diger ciceklerle yine karsilasiyoruz diger mekanda 🤫🤗
JollyBaby Meri-Mel Caniimsin💘 nasilsiniz kiiz nasil gidiyor ben bu postu hep goruyodum ana sayfada diyodum ne konuşuyorlar bu kadar beee. Ama hiç girip bakmiuodum tüm kizceler buradaymissiniz😬
Meri-Mel JollyBaby Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz kız büyüyor ben öğreniyorum evde kızla geçiyor zamanımız 🥰
Gunes_12 JollyBaby Ay burada neler neler konuşuldu çok iyi oluyor önceden hergun kahve fotosu atardım kizcemden fırsat olmuyor şimdi 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Napiyim aşkım sahte foto mu atayım kaynana koca postu mu açayım.😀🤷🏻 2 gün sonra gelir yine popüler olmak isteyen biri ortalığı karıştırır fazla sakın takilmaz buralar..😀
Cicektebenimcicekligunlerde Zamnsz kanatlanıp uçacağım şimdi benim için dimi herkes duydu mu? 💃🏻😃Kıskanma Jale..🤣
JollyBaby Zamnsz Hah😬 ben eskiden çok aktiftim buradan çıkmazdım da eskisi gibi takılmıyorum takip edemiyorum hiçbir şeyi. Anladığım kadarıyla sizde pek girmiyormussunuz aktif degilmissiniz o yüzden bizim konulara yetisme hızımız nanayyy🥴
JollyBaby Meri-Mel Çok özel cok kıymetli değil mi ya insan hem buyusun hem buyumesin istiyor annelik delilik vallahii🥲