Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel onlar benim ilk gözle aşklarım aktif olsunlar diye sürekli etiketliyorum..🙈😃
Zamnsz Cicektebenimcicekligunlerde cicegimmmm🌷 valla inan sen varsin diye giriyorum arada diger ciceklerle yine karsilasiyoruz diger mekanda 🤫🤗
JollyBaby Meri-Mel Caniimsin💘 nasilsiniz kiiz nasil gidiyor ben bu postu hep goruyodum ana sayfada diyodum ne konuşuyorlar bu kadar beee. Ama hiç girip bakmiuodum tüm kizceler buradaymissiniz😬
Meri-Mel JollyBaby Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz kız büyüyor ben öğreniyorum evde kızla geçiyor zamanımız 🥰
Gunes_12 JollyBaby Ay burada neler neler konuşuldu çok iyi oluyor önceden hergun kahve fotosu atardım kizcemden fırsat olmuyor şimdi 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Napiyim aşkım sahte foto mu atayım kaynana koca postu mu açayım.😀🤷🏻 2 gün sonra gelir yine popüler olmak isteyen biri ortalığı karıştırır fazla sakın takilmaz buralar..😀
Cicektebenimcicekligunlerde Zamnsz kanatlanıp uçacağım şimdi benim için dimi herkes duydu mu? 💃🏻😃Kıskanma Jale..🤣
JollyBaby Zamnsz Hah😬 ben eskiden çok aktiftim buradan çıkmazdım da eskisi gibi takılmıyorum takip edemiyorum hiçbir şeyi. Anladığım kadarıyla sizde pek girmiyormussunuz aktif degilmissiniz o yüzden bizim konulara yetisme hızımız nanayyy🥴
JollyBaby Meri-Mel Çok özel cok kıymetli değil mi ya insan hem buyusun hem buyumesin istiyor annelik delilik vallahii🥲
JollyBaby Gunes_12 Evet kiz hatırlıyorum biraz 😬 şimdi gayfe icemiyonmu @nescafebagimlisi bu bebis nerelerde acaba aklıma düştü