Kocamdaaakocammm Gunes_12 İyi askm sen napiyon Çocuklar uyuyor bende yatakta uzanıyorum Alparslan 4.30 dan sonra kustu hep gece onunla uğraştim şimdi uyuyor
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Sağol cnm yok aslında değil ama cuma gecesi de aynı şekilde oldu sebebipsjz yere kusuyor gece
Kocamdaaakocammm orjinalhoptiri Yol cnm yara bandı olmaz Sargı bezi var ya onunla pansuman yap sonra üstüne gazlı bez koyuyup üstüne yapıştır sargı bantlarindqn
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Çok mu yemek yiyor gece, Benimki büyük oğlan cips gibi şeyler yerse gece kusar.
Yawasabeheyranarasokaktasan Kocamdaaakocammm geçmiş olsun canım benimde bebeğim surekli kusuyor besledikten 2 3 dk geçmeden hem de
Yawasabeheyranarasokaktasan Kocamdaaakocammm geçmiş olsun canım benimde bebeğim surekli kusuyor besledikten 2 3 dk geçmeden hem de
orjinalhoptiri Kocamdaaakocammm bende öyle yapıcktm aklımdaki oydu. bir poşette sargı bezi doluydu, bulamadım. Her zaman gözünün önündeki şey lazım olunca bulunmaz zaten 🙄 Bakıcm tekrar
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Oo koliki atlattin simdi de uyku sorunu mi var tamam sen geç yoklamadan,🥹😃
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde kolik bitti,atak vurdu,atak bitti uyku gerilemesi vurdu füze atın banaaa
Cicektebenimcicekligunlerde orjinalhoptiri dikiş attırsan iyi olur canım açık yara enfeksiyon kapmasın