Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Tüm evi uyuttum sıra kendimde..😃 Tek kaldığım nadir anlar o yüzden pek hoştur..🤣
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde İnsan bide ne yapacağını bilemez heyecandan diiiimi 😂şimdi sevincten uykuda tutmaz seni vaağgh
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Bebeğim uyumasa isyankar yazardim çok uykum var diye ama şimdi..🙈😃
JollyBaby tubabhdr İyi geceler hos geldiniz taze anne gözünüz aydın olsun. Sağlıkla büyütün yavrunuzu nasılsıniz nasil gidiyor alisabildiniz mi accık😊
tubabhdr JollyBaby çok şükür alışmaya çalışıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok güzel bir duygu ☺️
Zamnsz Cicektebenimcicekligunlerde iyi aksamlar olarak etiketledigin posta gunaydinnn diyim çiçeğim beni biliyon yogun geçiyor giremedim es gectigimi dusunme 🌷❤️❤️❤️ nasilsinnnnn💃🏻
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde depresyondayım ben elleşmen bebem gecenin bir vakti uyanıp tekrar uyumuyor gece 03.20 de kalktık sallıyorum şuan uyucakmı bakalım saat 07.50
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Oo koliki atlattin simdi de uyku sorunu mi var tamam sen geç yoklamadan,🥹😃