Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi İyiyim oğlum okula götürdüm küçüğü parka Şimdi eve geldim Yemek yapacağım yemek yaparken de işte buraya bakıyorum..😃 Sende ne var ne yok canim
JollyBaby orjinalhoptiri Evet her zaman açılmıyor 😐 mail de atsan degismiyor diyorlar cogu zamanlar püggf
milletsanakanalizemiolacak Cicektebenimcicekligunlerde kolik bitti,atak vurdu,atak bitti uyku gerilemesi vurdu füze atın banaaa
Meri-Mel milletsanakanalizemiolacak Hepsi geçer kalıcı değil hiç kendini üzme hepsini göreceksin diye bişi yok bak bıcır bıcır konustukca hepsi unutulacak ☺️🎈❤️
Cicektebenimcicekligunlerde milletsanakanalizemiolacak Gecicek gecicek bir gün seneye rahat edicez diye kandırıyorum kendimi sende öyle yap 😀
Cicektebenimcicekligunlerde bisenakillisinzaten Ne bileyim dengesini sağlayamıyor acaba çok mantık arama..🙈😀
Cicektebenimcicekligunlerde bisenakillisinzaten 2 yaşında olduğu için ben artık d vitamini vermiyordum Kış geldi yine vereyim.😀
JollyBaby Meri-Mel Ben muti bilmem tanır mısın herkes bu nickimle bilir beni. Kimse tanimiyo bu nickle😂
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Gunes_12 insta falan değil aşkım burada acilanlarda varım aynı bu post gibi günlük sohbet @Kocamdaaakocammm aşk olsun.😀
Meri-Mel Gunes_12 Sen de bu gruplarda misin vallahi ben buralarda sizin yolunuzu gözlerken siz gruplarda Fink Fink heee