2boymommy LavininAnnesii verdim sonradan rahatladi bütün günümüz berbatti uykusunu alamayinca cok huysuzlandi ama simdi yine iyiyiz sükür🙏🏻🤣
anabarbie nescafebagimlisi 5 gündür evde servisi arıyorum suratıma kapatıyor bilgim yok diye aldığımız yer bizden geçti diyor evde kutuda bekliyor klima
nescafebagimlisi anabarbie Allah Allah aslında bu yaz günü hemen kurmaları gerekiyor bizimkileri gün verip kurmuşlardı
anabarbie bizdejantikizlardik evyaşam kurumsal mi LG müşteri hizmetlerini aradım o suratıma kapattı knk
bizdejantikizlardik Gunes_12 Alyayı uyutmaya çalışıyorum çamaşırlar asılmak için beni bekliyor 😏 Sen napıyorsun
anabarbie AngrBoda_ yok aşko mağazadan aldım ikinci el değil klima evde birde evi bekliyor şuan evyaşamdan aldık burada
zeynepyusufaslan Selamlar ben de 14 günlük taze anneyim henüz bebeğimle yalnız kalmadım 1 haftaya kalırım gibi onun stresini yaşıyorum Uykusuz ama bi o kadar mutluyum 🥹☺️
Yapma zeynepyusufaslan aramızda Başlığa en uygun anne Sensin o zaman😍 Bebeğiniz dünyaya, Sen de aramıza hoş geldin o zaman 😂🫶
AngrBoda_ anabarbie Şikayet et kız bizde ev shop dan scooter almıştık elektrikli arızalı çıktı iade edene kadar çok uğraştık şikayet edip öyle iade edebildik
zeynepyusufaslan zeynepyusufaslan AngrBoda_ amin hepimiz inşallah 🥰 uygulamada da yeniyim anca gördüm mesajınızı
anabarbie bizdejantikizlardik 1 ay aradık klima bulduk 5 gün bekledik geldi yakacaklar sandık servis gelecek dediler kaçtılar sonra aldığımız yeri aradım devamını biliyon. Galiba klima bana haram 😂