Meri-Mel nescafebagimlisi Eşim izine çıktı,bugün arabanın muayenesi vardı ailecek gittik merkezden alışveriş yaptım tatil için 🙈
nescafebagimlisi Meri-Mel Oh sende tatile gidiyorsun 😂 Tatile gidemeyen ben hiç üzülmedim çok şükür denize gidebiliyoz arada sırada 😂 Ne zaman gidiyorsunuz
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay iyi olmana sevindim başına bişey geldi zannettim her gün girip 4 gün girmeyince 😂💜
Meri-Mel nescafebagimlisi ayın 6 Sina kadar ufak gidip gelcez sanırım 7 si yola çıkarız 6 sindw günüm var ☺️
anabarbie bizdejantikizlardik öyle diyorlar işte knk bizden iş cıktı servisle işiniz diyor servisin numarasını istiyorum gizlilik var olmaz diyor hay sizin gizliligiize siz arayin diyorum olmaz diyor tuketici haklarina sikayet mi edim napim
bizdejantikizlardik anabarbie LG müşteri hizmetlerini yada aldığın yer kurumsalsa oranın müşterini hizmetlerini bi ara bence knk
anabarbie nescafebagimlisi hava o kadar sıcak ki trlefon eror veriyor kapanıyor buzdolabına koyuyorum düzeliyor😂
anabarbie nescafebagimlisi 5 gündür evde servisi arıyorum suratıma kapatıyor bilgim yok diye aldığımız yer bizden geçti diyor evde kutuda bekliyor klima
anabarbie bizdejantikizlardik evyaşam kurumsal mi LG müşteri hizmetlerini aradım o suratıma kapattı knk
2boymommy LavininAnnesii verdim sonradan rahatladi bütün günümüz berbatti uykusunu alamayinca cok huysuzlandi ama simdi yine iyiyiz sükür🙏🏻🤣
nescafebagimlisi anabarbie Allah Allah aslında bu yaz günü hemen kurmaları gerekiyor bizimkileri gün verip kurmuşlardı
bizdejantikizlardik Gunes_12 Alyayı uyutmaya çalışıyorum çamaşırlar asılmak için beni bekliyor 😏 Sen napıyorsun
anabarbie AngrBoda_ yok aşko mağazadan aldım ikinci el değil klima evde birde evi bekliyor şuan evyaşamdan aldık burada