anabarbie bizdejantikizlardik klima evde knk iptal edim ki kutuda bizle işiniz yok iade yok demisler zaten kazık girdi küçücük klimaya marka diye çok para verecez
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie dişim ağrıyor 1 ay içinde 2 kere antibiyotik kullandım ama asla geçmedi çektirmem gerekiyor ama korkuyorum 😑
bizdejantikizlardik anabarbie İyi de sattıysa yardımcı olması gerekiyor öyle sattım gitti olmaz ki. Ben bekarken Turkcell de çalışıyordum bi telefon satardık garantisi bitene kadar sürekli gelirlerdi bu ne bu niye böyle felan diye 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie Ağrı kesici tek var evde onu içtim ama hâlâ faydasını görmedim 😑
anabarbie bizdejantikizlardik öyle diyorlar işte knk bizden iş cıktı servisle işiniz diyor servisin numarasını istiyorum gizlilik var olmaz diyor hay sizin gizliligiize siz arayin diyorum olmaz diyor tuketici haklarina sikayet mi edim napim
Uykusuz-annee Gunes_12 yeni anne olarak girmeyeyim girmeyeyim dedim 😃post dipsiz kuyu gibi giden geliyor demekki
morkelebekk54 Gunes_12 ah bacim ben ben degilim artik 😂 kendimi iyi hissetmiyorum benim bebe gunlerdir kakasi yapmiyo kafam o kadar sacmalasti ki anlatamam 😂
nescafebagimlisi @Gunes_12 @Yapma @bizdejantikizlardik @Meri-Mel @anabarbie Napıyosunuz kızlar hiç sesiniz soluğunuz yok 🤣
bizdejantikizlardik nescafebagimlisi Temizlik yaptım canım. Kayınvalidem geldi gitti şimdi dinlenmeye çekildim 😂 Sen napıyorsun
Meri-Mel nescafebagimlisi Eşim izine çıktı,bugün arabanın muayenesi vardı ailecek gittik merkezden alışveriş yaptım tatil için 🙈