anabarbie bizdejantikizlardik evyaşam kurumsal mi LG müşteri hizmetlerini aradım o suratıma kapattı knk
bizdejantikizlardik Gunes_12 Alyayı uyutmaya çalışıyorum çamaşırlar asılmak için beni bekliyor 😏 Sen napıyorsun
anabarbie AngrBoda_ yok aşko mağazadan aldım ikinci el değil klima evde birde evi bekliyor şuan evyaşamdan aldık burada
zeynepyusufaslan Selamlar ben de 14 günlük taze anneyim henüz bebeğimle yalnız kalmadım 1 haftaya kalırım gibi onun stresini yaşıyorum Uykusuz ama bi o kadar mutluyum 🥹☺️
Yapma zeynepyusufaslan aramızda Başlığa en uygun anne Sensin o zaman😍 Bebeğiniz dünyaya, Sen de aramıza hoş geldin o zaman 😂🫶
AngrBoda_ anabarbie Şikayet et kız bizde ev shop dan scooter almıştık elektrikli arızalı çıktı iade edene kadar çok uğraştık şikayet edip öyle iade edebildik
zeynepyusufaslan zeynepyusufaslan AngrBoda_ amin hepimiz inşallah 🥰 uygulamada da yeniyim anca gördüm mesajınızı
anabarbie bizdejantikizlardik 1 ay aradık klima bulduk 5 gün bekledik geldi yakacaklar sandık servis gelecek dediler kaçtılar sonra aldığımız yeri aradım devamını biliyon. Galiba klima bana haram 😂
nescafebagimlisi anabarbie Allah Allah aslında bu yaz günü hemen kurmaları gerekiyor bizimkileri gün verip kurmuşlardı