Yapma Öncelikle dalga geçeni vururum Çünkü ilk deneyişim 🔫 😂 sonra da sizi davet ediyorum Haydi Kızlar kilo almayaaa🥰 @Gunes_12 @Kocamdaaakocammm @anabarbie @nescafebagimlisi @AngrBoda_ @Simsimy
nescafebagimlisi Yapma Gayet güzel görünüyor 👍🌸 Afiyet olsunn bende bir kere yapmıştım tavada ekmekten ama güzel olmamıştı benimki akfkskdkd
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie çekmedi ya daha iyi bir yere git dedi, burası küçük bir ilçe röntgen çekemiyoruz dedi. Annemlere gidince farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum 🤦🏻♀️
LavininAnnesii anabarbie Kız daha ne istiyorsun seennn😃 Kaç kişinin hayali yiyip yiyip kilo almamak biliyo musun sennnn😂
anabarbie Yapma bende almak istiyorum azcik benim ne eksiğim var sizlerdn benimde hakkım değil mi kilo vermeye calsimak ne var 5 kilo daha alsam
anabarbie LavininAnnesii 5 kilo istiyorum çok mu yada birinizle yer değişim kilolarri kışın rüzgarlı havada kocam beni hususi olarak arayıp aşkım t0 kilo altı sokağa çıkma yasağı varmış cebine taş doldur çıkarken kaybetmeyelim seni diyor😂
LavininAnnesii anabarbie Ah keşke verebilsem sana 5 kilo Keşke kilosu fazla olanlar ihtiyacı olanlara verebilseydi Dünya çok güzel olurdu bence😂😂