nescafebagimlisi Yapma Gayet güzel görünüyor 👍🌸 Afiyet olsunn bende bir kere yapmıştım tavada ekmekten ama güzel olmamıştı benimki akfkskdkd
nescafebagimlisi anabarbie Yok canım ertelendi temmuz ayının ortasına , nezle olmuş hastayken ameliyat olmuyormus
nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Baktım beybim gördüm de daha ayarlayamadım köydeyim bol koşturmalı , iş bitmiyo burda müsait olunca da unutuyom ya da sarjım yetmiyo 😂 tam giriyorum bir iki okuyorum tak iş buyuruyorlar 😂
Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi Hahahaha tamm o zmn işini halledince dönüş yap bana 😂😂 seni çok iyi anlıyorum oradan hayattan bağlantın kopuyor bende yeni geldim
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie çekmedi ya daha iyi bir yere git dedi, burası küçük bir ilçe röntgen çekemiyoruz dedi. Annemlere gidince farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum 🤦🏻♀️
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie ilaç kullanmaktan ağzım dilim hep yara oldu. Bu ilaçla birlikte toplam 3 defa antibiyotik içmiş oluyorum. Canım çok sıkkın 😐
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir aşkom bu sıvı kulak çubuğunu batırıp dişine duruyorsun ağzın bile uyuşuyor😂