Anatotales Kimin başına gelirse gelsin hiç bilmediğimiz birinin de olayınolsa biz tepki gösterir gönderiye yine dolup yorum yapardık inanıyorum buna ya. Ailenin sesini kestik adam haberi silecek eminim
Eailesi4 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bulmuşlar dün biri yazmıştı o pisliğin ailesi anlatıyormuş doğumdan sonra çok değişti bunalıma girdi beni çok kıskanıyor bunaltıyor elimden bir kaza çıkacak demiş sonra böyle olmuş ece kıskandığı için evladını eşini kendini vurmuş aileside kendi gibi karaktersiz
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Eailesi4 yazıklar olsun böyle insanlara yatacak yerleri yok yatacak. Allaha havale ediyorum bunları kelimelerim kifayetsiz kaldı böyle bir şeye nasıl kılıf uydurabilirler ya 4 aylık masum bir meleği öldürmenin bahanesi, sebebi mi olur Allah aşkına 😭
DevosMom Dondurmalikahve neler neler geliyor gidiyor resmen ağzıma… Ben reelde hiç konuşmadığım bir insanı rüyamda görüyorum iki gündür aklımdan çıkmıyor. Olayı bilmiyorsunuz diye yumuşatıyorlar resmen. Rezilliğin dibi. Facebook’ta da yazdım ama silindi yorumum
Dondurmalikahve DevosMom Instagrama yazıyorum ama yok o kadar kalpleri körelmiş ki yazacak çok şey varda. Ya kahhar diyorum
UmudumOlsun Allah’ım yarabbim inanamıyorum ya bu kadar vicdansız olur mu bu insanlar 4 aylık bebeği o acılı annenin acısını nasıl da görmezden gelip böyle yorumlar yapıyorlar. Rabbim cerene sabır versin bu haberleri gördükçe daha da kahrolacak kız 😔
Dondurmalikahve aura_meselesi_bu_sekerim Ehemmiyetini bilmiyormuşuz olayın. O zaman aşkında öyle biro değil diye tüm katilleri savunalim
mrymkrm aura_meselesi_bu_sekerim kızlar vezirkopru_guncel_haber Bu sayfa da paylaşmış buna da yazalım. Kaza sonucu vefat etti diye paylaşıyorlar Allahimmm çıldırırsın
haydii aura_meselesi_bu_sekerim 3 gündür post girmiyordum bir kaç kez hanımefendi ile soru cevap şekilde konuşmuştuk. Uyanır uyanmaz elime alınca telefonu şoka girdim. 😔
egelsenkonuss Dondurmalikahve Rabbım gencecik kiz, kendine geldiğinde bi de bunları mı görecek. Ben okurken elim ayağım titredi
aura_meselesi_bu_sekerim mrymkrm ben Msj attm size bizden rahat yok ya haberi düzeltin yada kaldırın falan die
Dondurmalikahve egelsenkonuss Hiç olmadığım kadar öfkeliyim Allah’ım en iyisini bilir. Ateşi bol olsun