UmudumOlsun Allah’ım yarabbim inanamıyorum ya bu kadar vicdansız olur mu bu insanlar 4 aylık bebeği o acılı annenin acısını nasıl da görmezden gelip böyle yorumlar yapıyorlar. Rabbim cerene sabır versin bu haberleri gördükçe daha da kahrolacak kız 😔
Dondurmalikahve aura_meselesi_bu_sekerim Ehemmiyetini bilmiyormuşuz olayın. O zaman aşkında öyle biro değil diye tüm katilleri savunalim
mrymkrm aura_meselesi_bu_sekerim kızlar vezirkopru_guncel_haber Bu sayfa da paylaşmış buna da yazalım. Kaza sonucu vefat etti diye paylaşıyorlar Allahimmm çıldırırsın
haydii aura_meselesi_bu_sekerim 3 gündür post girmiyordum bir kaç kez hanımefendi ile soru cevap şekilde konuşmuştuk. Uyanır uyanmaz elime alınca telefonu şoka girdim. 😔
Dondurmalikahve DevosMom Instagrama yazıyorum ama yok o kadar kalpleri körelmiş ki yazacak çok şey varda. Ya kahhar diyorum
egelsenkonuss Dondurmalikahve Rabbım gencecik kiz, kendine geldiğinde bi de bunları mı görecek. Ben okurken elim ayağım titredi
aura_meselesi_bu_sekerim mrymkrm ben Msj attm size bizden rahat yok ya haberi düzeltin yada kaldırın falan die
Dondurmalikahve egelsenkonuss Hiç olmadığım kadar öfkeliyim Allah’ım en iyisini bilir. Ateşi bol olsun
mrymkrm aura_meselesi_bu_sekerim benim yorum duruyor engellemediler hepimiz bastıralım bütün yanlış haber yapan sayfalara hepimizle başa çıkamazlar
Anatotales neanladinyurdagull elim bir kaza sonucu vefat etti yazıyorlar ne bebekten ne olaydan kelime yok saklıyorlar