terliklerimlegeldim aura_meselesi_bu_sekerim Umarım o değildir, çok çok etkilendiğim bir olay oldu birde böyle bir şey çıkarsa daha da kötü.
Avesila Deletedmom104 Van Çaldıran’da yaşıyor, kızıda 4 - 4,5 ay civarında. Çaldıran’da bebeğini, eşini ve kendini vuran uzman çavuş olayı var. Ondan endişelendiler. Ben yinede kötüyü aklıma getirmek istemiyorum..
Deletedmom104 Avesila Aaaaa hayır ya umarım o değildir. Şu an bi kötü oldum. Bir ara sosyal medyasını sormuştumda yok demişti, Of ya. Umarım iyidir , umarım girer
aura_meselesi_bu_sekerim Deletedmom104 o uzmanın da sosyal medyası yokmuş Birliğinden Asb eşimin arkdsydi dün akşam sormuş da
gocebebirbayan aura_meselesi_bu_sekerim canım eşin askeri personel mi ? Beni eşim de askeri personel. Olay ne ne olmuş ?
aura_meselesi_bu_sekerim mombaby00 akşam mutlaka soracağım Şırnak’ta olay çıkmış destek ekip olarak gitmişler cnm ulaşamadım Ama bebek A.i görünüyor ad olarak
nrgrvn mombaby00 evet onlarmis ya öğrendiğimden beri kendime gelemiyorum ah yarabbim ne tür bir acıdır herkes onlar diyor ya
Bscd1670 aura_meselesi_bu_sekerim Grupta bilgi var ama eşim söylemiyor haberde annenin adı e.c diye geliyor Van habere baktım da 🥹Allahım İnşaAllah o değildir ve buraya yazar 🤲🏻