aselparlaa agzimizintadikacmasin diyecek tek kelime yok . Küçücük masum bi yavru . Gülüşleri çalındı geleceği çalındı hemde öz babası tarafından. O cinnet anı nasıl birşeyse evladını bile gözün görmüyor . Korkunç vahşet . Allah kimseye yaşatmasın
NewMomm1 Böyle konuşmuştuk bir kaç gün önce. Asel büyüyor diye sevinmiştik… Büyüyemedi yavrum Allahımm çok kötüyüm
Veramomm Kaderuzbas burda bir hanım eşi onu ve bebeğini vurup intihar etmiş bebek vefat etmiş maallesef
Meri-Mel Kaderuzbas Burada bulunan bir anne ve bebeğini esi cinnet geçirip vurmuş bebek öldü,anne yaşıyor kendisi de yoğun bakımda imiş asker
Uykusuz-annee Allah’ım bu nasıl acı… Bütün yorumlari kahrolarak okudum. Çok üzüldüm ağlamak istiyorum bebeğim yanımda aglayamiyorum. O kız nasıl dayanicak daha bebeğine doyamadi. Güzel melegimiz cennet kuşu oldu. Katili babası oldu. Rabbim Ece’ye dayanma gücü versin. 😔
2uykusuzprensannesi Aman allahim ne kadar üzüldüm, bu nasıl bir acı ,inşallah o değildir,eğer o ise Rabbım sabır dayanma gücü versin konuşacak bisey bulamıyorum tarifsiz Bi acı,
-_Esra_- Arkadaşlar hepinizi bilgilendirmek adına yazıyorum Ece ceren atak Van bölge hastanesi nde tedavi görüyor hastaneyi çok aramışsınız ciddi anlamda bunalmışlar hastaneyi aramayın adli vaka olduğu için bilgi verilmez yasak, Ece ceren atak sağlık durumu iyi. Bebek vefat etmiş, Yunus Emre atak da yoğun bakımda. Buradaki bayan mı onu bilemem ama haberini geçtiği şahısların durumu bu.
aselparlaa -_Esra_- evet buradaki bayan maalesef ast arkadaşımızın kuzeni ve bildiğimiz kadarıyla babada vefat. Anne yaşıyor. Cenaze için gideceklerdi
NewMomm1 -_Esra_- Çok teşekkür ederiz. Arkadaşlar hastane bilgi verir mi Allah aşkına insanları lütfen meşgul etmeyin başkalarının arama hakkını gasp etmeyin hepimiz çok üzgünüz
Nurxxx nehirsude0 ay bu bayanmiydi yorumlarını hep goruyodum ya Hay Allahım o annenin yüreği nasıl soguyacak şimdi 😞😞
Cicektebenimcicekligunlerde aura_meselesi_bu_sekerim keşke öyle olsaydı.Maf oldum bebeğime bakip bakıp ağlıyorum.Rabbim böyle bir acı kimseye yaşatmasın
aura_meselesi_bu_sekerim Elfgrn bende yaşıyor diye duydum Eşime yaşam destek ünitesine bağlı kritik demişlerdi Ama olay çıkmasın diye basina öldü denilebilir
Deletedmom104 Deletedmom_111 Bende oğluma bakıp bakıp ağlıyorum. Kim bilir nasıl acı çekiyordur, aralarında 1 ay vardı oğlumla. Ahh kalbimin acıdığı hissediyorum resmen
ceriio Evlat acısı çok kötü birşey tarifi asla yok o kadar üzüldüm ki bende evladımı kaybettim rabbim yardimcisi olsun yüreğine ferahlık versin ahh ah çok kötü çok
Deletedmom104 ceriio Rabbim sanada sabır versin tüm evladını yitiren annelere, çok zor biz bu kadar etkilenmişken. Rabbim cennetinde şefaatçi kılsın onları size 🥺
Elfgrn aura_meselesi_bu_sekerim -_Esra_- İnşallah Yaşar beddua etmiyorum asla Rabbim biliyor içimdekini ama inşallah Yaşar da aldığı her nefes yarım kalır her gün inim inim inler de hayattan kopardı o evladı kadına yaşattığı bu kötü olayı her gün öylesine canlı canlı çeker ölmek ister de ölemez inşallah
beyzadodo -_Esra_- esraa sizin kendi aranizda arkadaslarinizla muhabbet donuyordur. Acaba bebegi once mi öldürdü anneyi mi sonra vurdu gordumu acaba yavrusunu o halde 😔 sen ne dusunuyorsun