asrinhatasi Şuan cidden yıkılmış hissediyorum. Kadınla hiç sohbetim yok belki bir iki yorumlaşmışımdır. Ama sanki arkadaşımmış gibi kötüyüm. Detayları okudukça daha çok üzülüyorum. Instagram’da birkaç habere baktım dayanamadım yorumlarda kocasını savunan birkaç gerizekalı gördüm bizim milletten adam olmaz dedim daha sinir olup çıktım.
agzimizintadikacmasin aselparlaa off öf öf offf allah ım öf ciğerim yandı resmen minik bebek gül gibi bebek gitti ay içim yanıyır ya dünya güzeli m gitti daha ne yaşadı ki 4 aylık el kadar yavru gitti
aselparlaa agzimizintadikacmasin diyecek tek kelime yok . Küçücük masum bi yavru . Gülüşleri çalındı geleceği çalındı hemde öz babası tarafından. O cinnet anı nasıl birşeyse evladını bile gözün görmüyor . Korkunç vahşet . Allah kimseye yaşatmasın
traineemom sek_kahve uyuyor mu uymuyor mu diye sorulmuş paylaştım ayrıca arkadaşları son yediği yemeği paylaşmış bu mu battı size ?
delirmeceler TospikEmir Allah biliyor ya şuan kalbim sıkışıyor ben haberleri dahi izlemiyorum böyle haberler görmiyeyim diye hep vardı böyle şeyler ama son 5 senedir bu çocuk cinayetleri kadın cinayetleri yok cinnetler biraz fazla değil mi ya hele de 2014 çocukluk arkadaşımda böyle katledilmişken bana şu yaşananla birlikte çok ağır geldi
Deletedmom_111 Deletedmom104 dünyada daha zor bi acı var mıdır, evladıma bakıp ağlıyorum son zamanlarda bu tarz kayıpları çok okudum sanırım fazlasıyla birikti bende. Allahım yüreğine ferahlık versin evladını kaybeden tüm annelerin..
Deletedmom104 Deletedmom_111 Bende oğluma bakıp bakıp ağlıyorum. Kim bilir nasıl acı çekiyordur, aralarında 1 ay vardı oğlumla. Ahh kalbimin acıdığı hissediyorum resmen
nehirsude0 Deletedmom104 bende ayni 2 saattir kendimi tutuyorum patladim en son allahim ya rabbim nasil bir imtihan bu allah kahretsin boyle insanlari 😭
scinar aura_meselesi_bu_sekerim ölüm kurtuluş olur onun için hapiste cezasını vereceklerini umuyorum. Nolursa olsun icimiz sogumaz bi can gitmis bi anne mahvolmus
NewMomm1 Böyle konuşmuştuk bir kaç gün önce. Asel büyüyor diye sevinmiştik… Büyüyemedi yavrum Allahımm çok kötüyüm
Veramomm Kaderuzbas burda bir hanım eşi onu ve bebeğini vurup intihar etmiş bebek vefat etmiş maallesef
Meri-Mel Kaderuzbas Burada bulunan bir anne ve bebeğini esi cinnet geçirip vurmuş bebek öldü,anne yaşıyor kendisi de yoğun bakımda imiş asker
Uykusuz-annee Allah’ım bu nasıl acı… Bütün yorumlari kahrolarak okudum. Çok üzüldüm ağlamak istiyorum bebeğim yanımda aglayamiyorum. O kız nasıl dayanicak daha bebeğine doyamadi. Güzel melegimiz cennet kuşu oldu. Katili babası oldu. Rabbim Ece’ye dayanma gücü versin. 😔
2uykusuzprensannesi Aman allahim ne kadar üzüldüm, bu nasıl bir acı ,inşallah o değildir,eğer o ise Rabbım sabır dayanma gücü versin konuşacak bisey bulamıyorum tarifsiz Bi acı,
-_Esra_- Arkadaşlar hepinizi bilgilendirmek adına yazıyorum Ece ceren atak Van bölge hastanesi nde tedavi görüyor hastaneyi çok aramışsınız ciddi anlamda bunalmışlar hastaneyi aramayın adli vaka olduğu için bilgi verilmez yasak, Ece ceren atak sağlık durumu iyi. Bebek vefat etmiş, Yunus Emre atak da yoğun bakımda. Buradaki bayan mı onu bilemem ama haberini geçtiği şahısların durumu bu.
aselparlaa -_Esra_- evet buradaki bayan maalesef ast arkadaşımızın kuzeni ve bildiğimiz kadarıyla babada vefat. Anne yaşıyor. Cenaze için gideceklerdi
NewMomm1 -_Esra_- Çok teşekkür ederiz. Arkadaşlar hastane bilgi verir mi Allah aşkına insanları lütfen meşgul etmeyin başkalarının arama hakkını gasp etmeyin hepimiz çok üzgünüz