Momyofthesun Allahım ben 1 saattir ne okuyorum 😔😔😔😔 Allah o güzel anneye dayanma gücü versin nasıl olacaksa 😣
pivpivpivahmedmuhsin aura_meselesi_bu_sekerim Ben de öyle. İçim yanıyor resmen. Tek temennim bebeğinin başına geleni görmemiş olması. İnşaAllah görmemiştir. Görmemiş olsun. Söylenen şey çok korkunç.
aura_meselesi_bu_sekerim pivpivpivahmedmuhsin yaşıyor diyoruz ya Suan en son isteyeceği şey yaşamak olurdu eminim Bi annenin en ağır imtihanı evlat acısı Ama bu kadin hem evlat ile hem eş ile sınanmış resmen
delirmeceler Bir kaç kere bende denk geldim çok ama çok üzüldüm bebeğin mekanını cennet eylesin psikolojisi bozuk kelimesi beni ilgilendirmiyor bebeğine kıyan eşine bu acıyı yaşatan kişi kör kuyularda dağlansın rastgele ateş açılsa bebeği kafasından vurması imkansız adam kafaya koymuş ben tek ölmiyeyim herkesi peşimden götüreyim diye yüreğim sıkıştı yaaaaaaaaa
aura_meselesi_bu_sekerim delirmeceler kız tek bir post da bile eşinden kötü bahsetmemiş Nelerini görüyoruz burda eşini boğmak isteyeni Eşinden tiksineni Esinin dedikodusunu yapanı Ailesinden huzurundan başka tek kelime etmemiş
Deletedmom104 delirmeceler Psikolojisi batsın. İşte cinnet böyle bir şey gözü görmüyor hiç bir şeyi allahın belası, kendine geldiğinde ki gelsinde Bi ömür bu acı içinde yakar kavurur onu Ah Allahım ahh, buraya döneceğini sanmıyorum ecenin 🥺
agzimizintadikacmasin Posttan çıkamıyorum sanki bir arkadaşımı yakınımı kardeşimi kaybetmişim gibi içim paramparça
annesikuzusug7 agzimizintadikacmasin bende sürekli yeniliyorum belki tesadüftür belki cidden onlar değildir diye
Eailesi4 aura_meselesi_bu_sekerim okur diye bir şey yazmak istemiyorum daha da üzmekten korkuyorum inşAllah Rabbim çok güzel kapılar açar
pivpivpivahmedmuhsin aura_meselesi_bu_sekerim Ahhh ahhh. Ne diyebilirim ki. Yazacak bir şey bulamıyorum. Boğazım düğümlendi. Sadece yazılanları okuyabiliyorum. Paramparça oldum.
Cicektebenimcicekligunlerde İnanmıyorum ya çok üzücü minicik bir bebek bende askeriyede çalıştım.Askeri personel değilim.Ama 2sene jöhde çalıştım.Gercekten askerlerin psikolojisi çok zor çoğu agresif sinirli oluyor.Tabiki hepsi aynı değil ama çok baskı otorite altındalar.Nasil bir cinnet ki gözü yavrusunu bile görmemiş.Rabbim ailesine sabır versin içim ürperdi biz böyleysek ailesini nasıl dayanacak 😭
aura_meselesi_bu_sekerim Cicektebenimcicekligunlerde valla psikolojisi ne kadar bozuk olursa olsun Gitsin kendini imha etsin bi köşede 🙁
alpikooo Cicektebenimcicekligunlerde bebeğim 1 hafta yoğun bakımda yattı ömrümden ömür gitti o anneyi düşünemiyorum herhalde aklımı kaybetmiştir şuan kucağımda ama psikolojim hala bozuk bir şey olucak korkusuna yanımdan ayırmıyorum Allah sabırlar versin
kisayizyaondan Yineben ayyy şuan yeni anladım yani babası mı kızını ve eşini sonra da kendisini vurmuş allahim ne hallere düştük yaa
delirmeceler aura_meselesi_bu_sekerim yorumların hepsini okudum paylaşılanları gördüm evet bahsetmemiş belki buraya bahsetmedi sevdiği için normal çalıştığı ortamdan kaynaklı olduğunu düşünmüşte olabilir yaşı çok genç ve bu genç yaşına dünya kopana kadar geçmiyecek acı yerleşti bunun açıklaması dahi olamaz
lohusaserbeti susunbebekuyuyo bu nasıl bi acı kendisi yaşıyor bebeği vefat etmiş. Allah yardımcısı olsun sabır versin inşallah 🙏 cani pislik ne istemiş masum candan
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun 🤲 Rabbim geride kalanlara sabır versin 😢bir gün önce bir gün sonra ne olacağımızı biliyoruz , üzgünüm
delirmeceler Deletedmom104 hayır bu cinnet geçirenler neden sadece kendini götürmüyor öbür dünyaya illa peşlerine acı takmak zorundalarmı bırak tek geber git işte arkandan yasını tutsunlar ama önünde ömürü olanları vakti dolmadan yaşayacakları güzel anıları ellerinden neden alıyorsunuz
mombaby00 aura_meselesi_bu_sekerim hala inanmak istemiyorum çok üzüldüm perişan oldum resmen kız şimdi ne haldedir rabbim nasıl bi acı Allahım
Cicektebenimcicekligunlerde aura_meselesi_bu_sekerim keşke öyle olsaydı.Maf oldum bebeğime bakip bakıp ağlıyorum.Rabbim böyle bir acı kimseye yaşatmasın
aura_meselesi_bu_sekerim ikiyavruskaannesii Suan bende öyleyim iftar falan hak getire Bugünde kufurle orucu bozduracaklar bu kadin dusmanlari resmen
pamukseker_ traineemom ne kadar güzel bebek ve anne 🥺🥺 içim paralandı anneye Allah sabır versin çok zor çok 😞