kisayizyaondan Yineben kendisini hiç tanımıyorum ama tüylerim ürperdi, rabbim sabır versin ya çok zor gerçekten
Yineben kisayizyaondan benim de öyle çok üzüldüm çok çocuğu bıraktım hemen habere baktım bende samsunluyum nereden acaba merak ettim burada duyarım illakı.
Yineben kisayizyaondan bence adamın iyice pskolojisi bitti çünkü eşim bırakto geldi uzamanlığı beter durumda oralar.
Alprnayln NewMomm1 inanamıyorum hala ya hiç bı sıkıntıları yoktu kazayla mi patladı bu silah çocuğa sonra cinnet geldi herkesi mi vurdu aklım almıyor
aura_meselesi_bu_sekerim Alprnayln yakın ateş edilmiş başına bile isteye yani cnm Olay yeri inceleme de aksi olsun die bin bir hikayedusunmus ama sonuç bu olmuş 🤷♀️
Eailesi4 aura_meselesi_bu_sekerim okur diye bir şey yazmak istemiyorum daha da üzmekten korkuyorum inşAllah Rabbim çok güzel kapılar açar
Veramomm Nobodyyy111 milföy yapmıştım unuttum onu yandı kömür oldu o derece aklım uçtu gitti 😓😓 birde hep görüyordum yorumlarda ah ah sonumuz hayır olsun inşallah bizimde yarın başımıza ne gelicek belli değil Rabb’im kimseye yaşatmasın inşallah 🤲
merryleydi NewMomm1 işte bu yüzden buyuklerin ismi çocuklara konmamalı. İsimlerin enerjisi ve kişinin kaderi ona geçiyor. Melek olmuş yavrucak..
kisayizyaondan Yineben ayyy şuan yeni anladım yani babası mı kızını ve eşini sonra da kendisini vurmuş allahim ne hallere düştük yaa
The_paues Rabbim kolaylık versin çok acı çok kötü bi olay.burda devamlı gördüğüm biriydi rabbim kimsenin başına vermesin.nasıl atlatacak evlat acısı Allahım yardım et
Momyofthesun Allahım ben 1 saattir ne okuyorum 😔😔😔😔 Allah o güzel anneye dayanma gücü versin nasıl olacaksa 😣
pivpivpivahmedmuhsin aura_meselesi_bu_sekerim Ben de öyle. İçim yanıyor resmen. Tek temennim bebeğinin başına geleni görmemiş olması. İnşaAllah görmemiştir. Görmemiş olsun. Söylenen şey çok korkunç.
aura_meselesi_bu_sekerim pivpivpivahmedmuhsin yaşıyor diyoruz ya Suan en son isteyeceği şey yaşamak olurdu eminim Bi annenin en ağır imtihanı evlat acısı Ama bu kadin hem evlat ile hem eş ile sınanmış resmen
delirmeceler Bir kaç kere bende denk geldim çok ama çok üzüldüm bebeğin mekanını cennet eylesin psikolojisi bozuk kelimesi beni ilgilendirmiyor bebeğine kıyan eşine bu acıyı yaşatan kişi kör kuyularda dağlansın rastgele ateş açılsa bebeği kafasından vurması imkansız adam kafaya koymuş ben tek ölmiyeyim herkesi peşimden götüreyim diye yüreğim sıkıştı yaaaaaaaaa
aura_meselesi_bu_sekerim delirmeceler kız tek bir post da bile eşinden kötü bahsetmemiş Nelerini görüyoruz burda eşini boğmak isteyeni Eşinden tiksineni Esinin dedikodusunu yapanı Ailesinden huzurundan başka tek kelime etmemiş
Deletedmom104 delirmeceler Psikolojisi batsın. İşte cinnet böyle bir şey gözü görmüyor hiç bir şeyi allahın belası, kendine geldiğinde ki gelsinde Bi ömür bu acı içinde yakar kavurur onu Ah Allahım ahh, buraya döneceğini sanmıyorum ecenin 🥺
agzimizintadikacmasin Posttan çıkamıyorum sanki bir arkadaşımı yakınımı kardeşimi kaybetmişim gibi içim paramparça
annesikuzusug7 agzimizintadikacmasin bende sürekli yeniliyorum belki tesadüftür belki cidden onlar değildir diye