kisayizyaondan Yineben kendisini hiç tanımıyorum ama tüylerim ürperdi, rabbim sabır versin ya çok zor gerçekten
Yineben Kızlar evet bu arkadaşımız kesinleştı bence samsunluysu biliyorum. Rabbim mekanı cennet etsin ailesine sabır versin. Benim eşimde eski uzman çavuş hiç göründüğü gibi değil insanın pisikolojisi bitiyor demişti. O bıraktı geldi. Çok çok üzüldüm.
Yineben kisayizyaondan benim de öyle çok üzüldüm çok çocuğu bıraktım hemen habere baktım bende samsunluyum nereden acaba merak ettim burada duyarım illakı.
Yineben kisayizyaondan bence adamın iyice pskolojisi bitti çünkü eşim bırakto geldi uzamanlığı beter durumda oralar.
Alprnayln NewMomm1 inanamıyorum hala ya hiç bı sıkıntıları yoktu kazayla mi patladı bu silah çocuğa sonra cinnet geldi herkesi mi vurdu aklım almıyor
aura_meselesi_bu_sekerim Alprnayln yakın ateş edilmiş başına bile isteye yani cnm Olay yeri inceleme de aksi olsun die bin bir hikayedusunmus ama sonuç bu olmuş 🤷♀️
Eailesi4 aura_meselesi_bu_sekerim okur diye bir şey yazmak istemiyorum daha da üzmekten korkuyorum inşAllah Rabbim çok güzel kapılar açar
Veramomm Nobodyyy111 milföy yapmıştım unuttum onu yandı kömür oldu o derece aklım uçtu gitti 😓😓 birde hep görüyordum yorumlarda ah ah sonumuz hayır olsun inşallah bizimde yarın başımıza ne gelicek belli değil Rabb’im kimseye yaşatmasın inşallah 🤲
merryleydi NewMomm1 işte bu yüzden buyuklerin ismi çocuklara konmamalı. İsimlerin enerjisi ve kişinin kaderi ona geçiyor. Melek olmuş yavrucak..
kisayizyaondan Yineben ayyy şuan yeni anladım yani babası mı kızını ve eşini sonra da kendisini vurmuş allahim ne hallere düştük yaa
The_paues Rabbim kolaylık versin çok acı çok kötü bi olay.burda devamlı gördüğüm biriydi rabbim kimsenin başına vermesin.nasıl atlatacak evlat acısı Allahım yardım et
Momyofthesun Allahım ben 1 saattir ne okuyorum 😔😔😔😔 Allah o güzel anneye dayanma gücü versin nasıl olacaksa 😣