Tavuklupilav aura_meselesi_bu_sekerim Allah kahretsin baş harfler uyuyor. Elim ayağım uyuştu dün gördüm çaldırandaymılş ben ercişteyim yazacaktım unuttum sonra 😪
salakmisincemilee Mirimo bir uzman cavus esini bebegini ve kendini vurmak istemis bebek vefat etmis anne ve baba yaraliymis babanin hayati tehlikesi devam ediyormus burda bi anne oldugu dusunuluyor
Dondurmalikahve Mirimo Van’da eşini bebeğini vuran uzman çavuş vardı. Buradaki anne ile bebeği ile çok uyuşuyor ne acı ki…
Nobodyyy111 susunbebekuyuyo mahvoldum. Allah yakınlarına sabır versin diyecek hiçbir şey bulamıyorum bir anne için en zor en kötü durum
Merve450303 susunbebekuyuyo Profil fotosunu atıp sorar misin bu muydu diye belki benzerliktir çok çok zor rabbim yardımcısı olsun
pivpivpivahmedmuhsin susunbebekuyuyo Profil fotoğrafını gönderir misiniz? Belki değildir. Rastlantıdır.
Avesila susunbebekuyuyo Çok üzüldüm çoook. Allah’ım sabırlar versin off Profilini atıp bir sorsanız belki değildir ya..
Gakkoyenge susunbebekuyuyo emin misin allah kahretsin ya elim ayağım titredi allahım ağlamaya başladım of daha önce kaç kere gördüm yakının adı ne ? Çok kötü oldum