cinkinasi aura_meselesi_bu_sekerim ya ama bi de Samsunlu eşi vezirköprü haber diyince de bi işkillendim Ay oymuş yazmışlar yorumda 😥
susunbebekuyuyo Bende çok üzgünüm arkadaşlar hiç denk gelmemiştim yorumlarına şimdi siz bahsettiğiniz için baktım gerçekten elim ayağım titriyor
pivpivpivahmedmuhsin susunbebekuyuyo Ben de çok kötü oldum. Profil fotoğrafını atsanız en azından bir umut o değildir belki.
susunbebekuyuyo aura_meselesi_bu_sekerim valla bilemiyorum kuzu yazdım aynen bu şekilde cevap verdi inşallah doğru olmas keşke 🤲🏻
uykucukoalaa susunbebekuyuyo off çok kötü oldum ya olan yine bebeğe ve anneye oldu Allah’ım sabırlar versin için daraldı resmen okurken 😞😞😞
Dondurmalikahve susunbebekuyuyo Şimdi ben ne yazayım buraya.. O kuzunun ahı iki cihanda da yakasını bırakmasın o adamın pis katil. Midem bulandı
Avesila Kardeşim yaşındaydı.. Sohbetlerimiz, muhabbetlerimiz olmuştu. Allah’ım inanmak istemiyorum ya. Hele bebişe.. Off Allah kahretsin.
LavininAnnesii Avesila Bebeğini kaybetmek çok acı Hele bu şekilde kaybetmekk… Allahım tarifsiz olsa gerek Allah sabır versin
Nobodyyy111 susunbebekuyuyo o adam da geberip gidecek. Bu kadın nasıl yaşayacak nasıl devam edicek hayatına ? Allahım yardım et
Semaaa39 susunbebekuyuyo bebeğini sordu mu söyleyebildiler mi acaba😞 O şerefsizi tüm annelerine elinr bırakcaklar ki ahh ahh
aura_meselesi_bu_sekerim Uykusuzhergeceeee yani biz o diye düşündük ins değildir O da Çaldirandaymis onun da kızı varmış Onunda eşi Samsunluymus
Mazikeen aura_meselesi_bu_sekerim ne yazık ki bütün herşey bu arkadaşa uyuyor çok zor rabbim yardımcısı olsun yaşıyormuş ama artık o nasıl yaşamak olur bilmiyorum
Gakkoyenge susunbebekuyuyo kadının yoruma bak ya katile diyo ki çok iyi bi insandı dua edin makineye bağlı yaşıyor bu neyin kafası ya acı çeke çeke geberir inşallah
annebebek5200 susunbebekuyuyo bu postta girdiğinden beri çok kötü oldum hüngür hüngür ağlıyorum ben bu hale geldiysem o anne nasıl dayanacak bu acıya