DevosMom Dondurmalikahve Hele o faceebok yorumları paylaşımları. Minicik bir bebeğe bu kadar duyarsız olamazlar. İsterse paşa torunu olsun ne demek eşim bir kaza sonucu vefat etti deyip üzerini kapatmak. Sinirden ne yazdığımı bile bilemedim haber sitesine yorum olarak.
Dondurmalikahve DevosMom Allah’ım bir şey desem çok ağır olacak ne kadar kolay yok olayı biliyoruz biz yorum yapması kolay diyenler Rezalet
Momalpa KaynanaYiyen inşallah o deildir yazmış o değilse bir başkası oluyor bende başkası olsa üzülmicekmisiniz dedim. Ben kendisini tanımam etmem ama ççokk üzüldüm Allah sabır versin
Winnithepooh Momalpa aynı şekilde bende böyle düşünüyorum tanıdık veya değil konuştuk veya konuşmadık sonuçta bir bebek öldürüldü kadının sevdiği adam tarafından olaya burdan bakarsak kim olursa olsun türk veya başka ırk üzülmek lazim
Denizkiziyiz Annesiiiiiiii şikayet etmek olmaz şikayetçi etmeyin ki bakın ne burada ki arkadaşlar yorum atıp bebeğin durumunuda yazıyorlar bırakın herkes gerçekleri öğrensin şikayet edince gönderi gidecek ve kimse Aselden habersiz olacak
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Yorumları okudum çıldırdım resmen bu insanlar bu kadar gerizekalı olabilir mi ya gerçekten merak ediyorum yok ne yaşadığını bilemezsiniz yok bir derdi mi vardı borcu mu vardı bilemezsiniz şaka gibi ya. Birde çok iyi çocuktu filan demişti karıncayı incitmezdi demişler ayyyyyyyyyyyyy 🤮 Ece iyice ayağa kalkınca eminim suçu ona bile bulmaya çalışır bu geri kafalılar of çok sinirlendim. Hepimizin derdi var borcu var bilmem neyi hangi sebep 4 aylık bir bebeği katledilmeye değer yazıklar olsun böyle insanlara hepsini Allaha havale ediyorum
Eailesi4 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bulmuşlar dün biri yazmıştı o pisliğin ailesi anlatıyormuş doğumdan sonra çok değişti bunalıma girdi beni çok kıskanıyor bunaltıyor elimden bir kaza çıkacak demiş sonra böyle olmuş ece kıskandığı için evladını eşini kendini vurmuş aileside kendi gibi karaktersiz
Gryffindor Dondurmalikahve Ben de tutamadım yazdım. Hep birlikte yazmak lazım ki okuyanlar belki cenazesinde helal olsun demez. Bir de yazmazlar mı orda mıydınız diye sen orda mıydın peki mal
Dilaradeniz Arkadaşlar instagramda haber sayfasına girip yazalım millet bide Allah rahmet eylesin demiş kızını öldürüp Karısını yaralayana Allah rahmet eylemesin!!
berenmomn Dilaradeniz herkes yazıyor gerçekten kalabalığız biz burada. Gece hiç uyuyamadım düşünmekten keşke yanında olma şansımız olsaydı.
DevosMom Dondurmalikahve neler neler geliyor gidiyor resmen ağzıma… Ben reelde hiç konuşmadığım bir insanı rüyamda görüyorum iki gündür aklımdan çıkmıyor. Olayı bilmiyorsunuz diye yumuşatıyorlar resmen. Rezilliğin dibi. Facebook’ta da yazdım ama silindi yorumum
aura_meselesi_bu_sekerim Bilmiyorsunuz Ne yasandigini görmediniz Bilginiz yok deyip Yaptığı şeyi tamamen sabote etmeye çalışmışlar BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL !
Dondurmalikahve aura_meselesi_bu_sekerim Ehemmiyetini bilmiyormuşuz olayın. O zaman aşkında öyle biro değil diye tüm katilleri savunalim
Hoptirililaylalaylaylilaylom NewMomm1 baktılar burada kimse Kaos yaratma fırsatı vermiyor, gidiyorlar mom, periidede başlık açıolar. Ne olck başka, buradan linçlenince hemen konuyu diğer pltfrmlara taşıyorlar