NewMomm1 hanımefendi siz nasıl olur da beni zan altında bırakırsınız pardon? Hakkımı helal etmiyorum size Allah bildiği gibi yapsın sizin gibi insanları!
Siz bana orda sordunuz nerden ulaştınız bu bilgiye diye ben bir yerden ulaşmadım aynı postun içinde aynı karakolda eşi çalışan kadın bunları yazmış dedim kadına bir sürü soru da sorulmuş ayrıca tanıdık mısın bilmemne diye üstelik size de yoruma bir daha denk gelirsem muhakkak size atarım yazdım bir de tamam canım yazmışsınız ne oluyor şimdi? Söyler misiniz ne oluyor? İnsanlar sizin yüzünüzden bana hakaret etmiş bana beddua etmiş siz ne biçim insanlarsınız ya? Siz sürekli o şeref yoksunu kocası için yok iyiydi yok bilmemne yazmışsınız ben üstelik bunların tek bir tanesini bile yazmamışım! Ben yıllarca ailesinden fiziksel ve psikolojik şiddet gören biri olarak bir kere bile olsun şiddet gören bir kadın hakkında kötü bir şey demem ki dememişim zaten! Ne kadar üzüldüğümü o pşta da ne kadar sövdüğümü az çok anlayabilirdiniz düzgünce okusaydınız! Ayrıca ben konu açmadım orda konu açmışlar hemde baya bir konu açmışlar tek 1,2 tane değil üstelik
Evet aldatma falan mı var diyenler olmuştur biz hiç böyle bir şey konuşmadık o platformdaki arkadaşlarla! Bizim milletimizdeki cahillikten bahsettik! Adam öldürdüyse haklıdır diyen embesiller yok mu aramızda veya o saatte o da dışarıya cikmasaymis tecavüz edilmezmiş diyen malkafalar yok mu? Bunlardan bahseden arkadaşlarımız vardı orda kimse kimseye iftira atmadı tekrardan söylüyorum biz kim bilir bu kızcağıza ne iftiralar atan şeref yoksunları çıkacak dedik, bu bayanı fazla tanımıyoruz orda fazla aktif olmamış biz bir anne adayı olarak çok üzüldük, dün akşam eşimle tartışırken elim istemsizce karnıma gitti karnımı korumaya yeltendim eşim bakakaldı bana…
Tek suçum şu an hangi gerizekalıysa o yazan onun söylediklerini aktarmamdı bir daha da lanet olsun zaten bir şey yazarsam…Hemen bir linç kültürü…Şeref yoksunları evladını öldürür, ailesini katleder onlara beddua okumazlar,suçlu biziz ama!