YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU SweetMom__ artık ben utanayım mı üzüleyim mi nefret mi edeyim şaşırdım gerçekten Allah ıslah etsin böylelerini
nehirsude0 NewMomm1 ya nasil boyle seneryolar kurup anlatiyorlar bizim icimiz gidiyorken nasil kafalarindan uydurupda yapiyorlar ben duaunemiuorum bike olayi tek dusundugum iyi olmasiyken nasil uydurup anlatabiliyorlar çok yazık
Didem0101 sehpayacarpanserceparmak_ okurken güldüm resmen karısı adamı kıskanıyor diye kızını da mı öldürmüş bak sen bak ne kadar haklı (!) bir gerekçe çok üzüldüm 4 ayda hayatı kaymış yazıııkkk ya bunu kime anlatsa güler ya insanlar bu mesele karı koca arasında zamanla hallolacak bir mesele yani kaldı ki karısı kendini kıskanıyor diye kızını karısını öldürmeyi göze alıp kafasına sıkıyorsa vah ki o anneye evladı ne kadar aciz biriymiş
sehpayacarpanserceparmak_ Didem0101 utanmadan bide bunu insanlara soyluyorlar ya,kizin anlasamadigi kadar varmis gercekten kendimi zor tutuyorum ama benim buraya yazdigim hakaretler malesef birseyi degistirmicek..
bebisliozlem Didem0101 ne yazık ki hikaye komik ama güldürmüyor ortada masum 2 can var… her kıskançlık krizi geçiren kocasını, karısını öldürseydi üstelik burda bebek de var ay yazamıyorum daha fazla cidden…
Birprensessannesii sehpayacarpanserceparmak_ bilmiyorum canım olabilir çok kötü Rabbim düşmanının başına vermesin uyku girmiyor gözüme düşünmekten kafayı yedim
Eailesi4 Birprensessannesii siz gerçekten buna inanıyor musunuz kıskanıyor diye insan olan evladını eşini öldürebilir mi ben şaşırıyorum artık ya yazık o anneye yazık gerçekten
Alfa_Mom Gece eşimiz çalışıyor die bi post açmıştım o postta sohbet etme fırsatımız oldu ama en son yazdğına cevap vermemişim insan buna pişman olur mu ? Ben oldum vicdan azabı çektim ahh keşke seninle uzun uzun konuşsaydım yüzü güzel Ceren’im Allah’ım sana sabırlar versin evladını Peygamber efendimize komşu eylesin inşallah
Cocukgelisimcimomy Cerenin profiline bakınca içim parçalandı , nasıl bebeğine aşık bir anne 😣 neyse ki minik bebeği onu cennetin en güzel kosesinde bekliyor . Minik bebiş bu dünya için fazla temizmis demek Allah onu yanına almış 😕 Allah ailesine sabır versin
Birprensessannesii @“_honeymommy”#p30497627 aynı durumdayım sarılmak öpmek gelmiyor içimden benim eşim de çabuk sinirlenen birisi aklıma bir sürü senaryo geliyor
sehpayacarpanserceparmak_ Birprensessannesii yorumumu sildim cahil tayfa gelir bunada bisey der diye ama sen gormussun. Evet benimkide agresif siddet gormedim ama insanoglu ne zaman ne yapacagi belli olmaz bende sizin gibi bir suru senaryo kurdum gercekten psikolojim cok etkilendi
Nurxxx Haticedgn bende olaydan Beri ogluma baktikca aglayasim geliyor öyle masum ki sarılıp duruyorum ah hepsi melek daha o da melekti Melek oldu ..
Minigim38 _Sedayigit neden böyle derler bilmiyorum ama çevremde hep böyle dediler. Eşimden önce istemeye gelen birkaç kişi askerdi polisti ama duyan aman kızım başkaları gelir kabul etme dediler 🤷♀️🤷♀️herkes için geçerli değildir bence her insanın karakteri bir değil lütfenn üzülmeyin bu kişi öldürdü diye herkes öldürecek değil Allah korusun kötü düşünmeyin. Rabbim herkesin yuvasına huzur versin herkese akıl fikir versin inşallah 🤲🤲
_Sedayigit Minigim38 Tabi ki öyle ama insan korkuyor genelde de askerlerde oluyor bu tür olaylar. Eşim çok merhametli çok iyi birisidir ama sinirlenince de gözü hiç birşeyi görmüyor 2 dk sonra normale dönüyor fakat böyle şeyler bir anlık Allah’ım korusun herkesi 🤲🏻🥺
Birprensessannesii sehpayacarpanserceparmak_ birde çocukla aynı memleketliyiz beni daha fazla etkiledi bilmiyorum çok kötüyüm şuan dalginim eşim bir şeyi 10 kere soruyor ancak cevap veriyorum dalginliktan
Gryffindor Günlerdir girmiyorum mevzuyu kendi çabalarımla anlamaya çalıştım perişan oldum. Rabbim sabır versin anneye. Ne büyük bir acı 😢
Hazalbebis  Yanlışlıkla yer imlerine kaydetmişim görünce yıkıldım. Bu kadar severken nasıl olur. Hep nazar diyordu. Nazar mı oldu acaba
Birkucukbebekmeselesi Birprensessannesii kızın ailesi samsunlu değil miydi bebeğin cenazesi samsuna götürülecek demişlerdi o caninin ailesinin yanına mi defnedilecek yazık kızcağız daha nelerle uğraşacak kimbilir
sehpayacarpanserceparmak_ Birprensessannesii Biz boyleysek onu hic dusunemiyorum,rabbim peygamber sabri versin
Alya-Sena Birprensessannesii toprak kabul etmesn boyle bir adi yi. Ailesinede yaziklar olsun ceren kardesimizin ahi omur boyu ustlerinde olsun utanmadan birde savunmaya gecmisler pess. Kabul edip susmak yerine yaptiklarina bakin.