Elmsnghn Catlakbiranne aaaa 🤗 demek ki gelenek sasmamis Bizim lisede okuyup Davutpaşannin güzel kızı ile evlenmiş 🤗
egee_momm 1Annevekizi Balgat Aliye yahşi kız meslek lisesi sonra Tahsin barutçu meslek lisesi en son elvankent sınav temel lisesine geçtim 😂var mı benim gibi sürekli okul değiştiren 😂😂
Papatyam01 egee_momm bende Elvankentte ilkokula gittim 2003 mezunuyum. Cuma pazarının yanındaydı okul istiklal ilköğretim okulu idi değişmiş ama. O büyük gümda bizim çocukluk zamanımızda açılmıştı. Hafta sonu arkadaşlarımızla buluşup gimsa geziyorduk en üst kat özellikle 😎
Aliaybars20-07gul Sakarya hacı Zehra akkoç kız Anadolu lisesi 2016 mezunuyum ❤️ ah canım okulum yıkıldı yerinden
edaels Aliaybars20-07gul bende Adapazarı Tansu çiller ticaret meslek lisesi mezunuyum o da yıkıldı başka yere gitti 😔
Anisa021121 mekseelina ya gerçekten mi bende muğlada yaşıyorum 🥰tanışmak isterim senle nasıl oldu gittiniz oraya kaç yaşındasınız ☺️
Papatyam01 AtlaS-Ege bende Küçükçekmece imkb den mezunum sizin okuldan bazı arkadaşlarla staj yapmıştım swissotelde 2005 de. Erci, Caner cihan, seda, Gökçe vardı.
Selma2023 Konya Ereğli İmam Hatip lisesi 2020 mezunu tabi son seneyi okusaydm liseyi 3. Sınıfta bıraktım okul ortamı iyi değil diye