UcuBulunamayanBant 1Annevekizi konya erbil koru lisesi gerci birkac arkadasimla gorusuyorum ama 2010 mezunu
Anisa021121 mekseelina ya gerçekten mi bende muğlada yaşıyorum 🥰tanışmak isterim senle nasıl oldu gittiniz oraya kaç yaşındasınız ☺️
Elmsnghn Catlakbiranne aaaa 🤗 demek ki gelenek sasmamis Bizim lisede okuyup Davutpaşannin güzel kızı ile evlenmiş 🤗
egee_momm 1Annevekizi Balgat Aliye yahşi kız meslek lisesi sonra Tahsin barutçu meslek lisesi en son elvankent sınav temel lisesine geçtim 😂var mı benim gibi sürekli okul değiştiren 😂😂
Papatyam01 egee_momm bende Elvankentte ilkokula gittim 2003 mezunuyum. Cuma pazarının yanındaydı okul istiklal ilköğretim okulu idi değişmiş ama. O büyük gümda bizim çocukluk zamanımızda açılmıştı. Hafta sonu arkadaşlarımızla buluşup gimsa geziyorduk en üst kat özellikle 😎
Aliaybars20-07gul Sakarya hacı Zehra akkoç kız Anadolu lisesi 2016 mezunuyum ❤️ ah canım okulum yıkıldı yerinden
edaels Aliaybars20-07gul bende Adapazarı Tansu çiller ticaret meslek lisesi mezunuyum o da yıkıldı başka yere gitti 😔