ElisaMom_ 1Annevekizi Adana Hakkı Polat Anadolu Kız İmamHatip lisesi✋var benimki burda gelir buraya postu görünce 🤭
ankarageldedi 1Annevekizi İzmir Özel Türk Koleji. Aslında lisede tayin dolayısıyla üç okul değiştirdim. Ancak diğer ikisinden bana kalmasını istediğim insanlarla iletişimdeyim. İzmir Türk Kolejinden kimse kalmadı bana. Lise bire denk gelmesine bağlıyorum. 🫠
Peliina 1Annevekizi Benim okuduğum dönemki adıyla Hürriyet yeni adıyla Şehit Erhan Dural Anadolu Lisesi. Liseden görüştüğüm çok kişi var. Biriside eşim. 🫶🏻
CizerBirAnne Benim lisemin yerinde yeller esiyordur muhtemelen şu an 😔 Hatay antakya nihal turgut anlar anadolu öğretmen lisesi
birkizannesi_01 1Annevekizi Adana Yüreğir Orhan cobanoglu kız meslek 2021 mezunuyum adana kozanda yaşıyorum.
iremyy birkizannesi_01 Kaç yaşındasınız? Ben liseden çıkalı bayaaa oldu da. 2021 yılında liseden mezun olmuş birisini görmek ilginç geldi o yüzden. 🙈
ankarageldedi birkizannesi_01 birkizannesi_01 2021 mezunuyum adana kozanda yaşıyorum. Kendimi fosil gibi hissettim 😂
Ruzgarmommy birkizannesi_01 canım adanam canım ilçem doğma büyüme oralı olarak şu an birini görmek duygulandırdı🥹🥹🥲
iremyy 1Annevekizi Sivas Lisesi. Ne yollar teptim sırf o okulda okumak uğruna. Evimede çok uzaktı. Herkesle inatlaştım, tartıştımda girdim.