1Annevekizi Bi anda aklıma geldi acaba burda var mıdır? Hadi hep beraber lise arkadaşlarımızı bulalım illaki samimi olmaya gerek belki çıkar okuldan birileri 😀 Igdir imam hatip lisesinden burda var mısınız 😃
Didibo 1Annevekizi Liseden hatırlamak istediğim bütün insanlarla zaten iletişimdeyim. Gerisine gerek var mı bilemedim 😅 Erzurum Anadolu ❤️
ElisaMom_ 1Annevekizi Adana Hakkı Polat Anadolu Kız İmamHatip lisesi✋var benimki burda gelir buraya postu görünce 🤭
devarabia Uşak kız meslek lisesi 2013 mezunuyum.çocuk gelişim bölümü okudum.aslen uşaklıyım ama ıspartada yaşıyorum🥰inşallah çıkar
ankarageldedi 1Annevekizi İzmir Özel Türk Koleji. Aslında lisede tayin dolayısıyla üç okul değiştirdim. Ancak diğer ikisinden bana kalmasını istediğim insanlarla iletişimdeyim. İzmir Türk Kolejinden kimse kalmadı bana. Lise bire denk gelmesine bağlıyorum. 🫠
Peliina 1Annevekizi Benim okuduğum dönemki adıyla Hürriyet yeni adıyla Şehit Erhan Dural Anadolu Lisesi. Liseden görüştüğüm çok kişi var. Biriside eşim. 🫶🏻