Papatyam01 AtlaS-Ege bende Küçükçekmece imkb den mezunum sizin okuldan bazı arkadaşlarla staj yapmıştım swissotelde 2005 de. Erci, Caner cihan, seda, Gökçe vardı.
Papatyam01 egee_momm bende Elvankentte ilkokula gittim 2003 mezunuyum. Cuma pazarının yanındaydı okul istiklal ilköğretim okulu idi değişmiş ama. O büyük gümda bizim çocukluk zamanımızda açılmıştı. Hafta sonu arkadaşlarımızla buluşup gimsa geziyorduk en üst kat özellikle 😎
Selma2023 Konya Ereğli İmam Hatip lisesi 2020 mezunu tabi son seneyi okusaydm liseyi 3. Sınıfta bıraktım okul ortamı iyi değil diye
bebitonunannesi_ 1Annevekizi Gaziantep ’te açıktan imam hatip okuyan var mıydı belki haftasonları karşılaşmişizdir😂😂😂😂
Birersagunhikayesi 1Annevekizi Adana kozan lisesi 2006 mezunuyum sanmam lise arkadaşlarımı bulacağımı ama bir umut şu an izmir de yaşıyorum bağlantılar koptu maalesef
Zuzu_pufy portakalreceli_ kizzz Pendik melek aknil dediğin sülüntepe de olan mi? Karşısında aşıklar tepesi vardı park gibi bir yer
Birprenscik 1Annevekizi İskenderun Şemsettin Mursaloglu Lisesindenim Sınıf E deydim de cikacagini sanmam😄
Bal38 Kayseri atatürk anadolu ticaret meslek lisesi 💕 kız ne mezunu okuldan atıldım ben devamsızlık yüzünden tekrar da devam etmedim keşke etseymişim pişman oldum ama elimde mesleğim olurdu en azından 😚