Zuzu_pufy portakalreceli_ kizzz Pendik melek aknil dediğin sülüntepe de olan mi? Karşısında aşıklar tepesi vardı park gibi bir yer
Birprenscik 1Annevekizi İskenderun Şemsettin Mursaloglu Lisesindenim Sınıf E deydim de cikacagini sanmam😄
Bal38 Kayseri atatürk anadolu ticaret meslek lisesi 💕 kız ne mezunu okuldan atıldım ben devamsızlık yüzünden tekrar da devam etmedim keşke etseymişim pişman oldum ama elimde mesleğim olurdu en azından 😚
traineemom Sakarya / Camili Yunus Emre Anadolu Lisesi’nde 2.5 yıl okudum sonrasında Sakarya Cumhuriyet Anadolu lisesine geçtim bakalım çıkacak mı 😅❤️
Beyninizikullanmakucretsizdir Esat Isparta gülistan lisesi 2012-2014. 2 yıl farklı bir ilde, son 2 yıl Isparta da okudum. Ben son sınıftayken imam hatip lisesi oldu, şimdide Anadolu lisesi olmuş 🙈 Bu arada bakalım aynı okuldan tanıdığım kişiler çıkar mı 😃
huzurluaycicek osi30 yaa sibellll en iyi arkadaşım ben seni çok özledim yaa ☺️☺️☺️ tevafuk oldu özele gel özele 😅
eda-1amine 1Annevekizi lise değilde orta okuldan var mı burda Erzurum Atatürk ilköğretim okulu 8/G 2006 mezunu aklıma gelen kızların isimleri semra Aksoy Fatma Kösedağ Fatma kaçak Elif aslankafa iba gül Büşra karadag mi neydi İlknur güven ama kesin hepsinin çocukları büyüktür yinede bir umut 🤣🤣 lisede kiz melsek lisesi 2010 mezunu liseden var mı