GericekilmeKorunmaDegill 1Annevekizi sanmıyorum ama erzurum rıfkı salim burcak Anadolu kız meslek lisesi
traineemom Fasulye12 liseden 2006 yılında mı mezun oldunuz 😯 2006 yılında ben 7 yaşında ilkokul öğrencisiydim 😬
Elmsnghn Catlakbiranne Davutpaşa lisesi kızlarıyla meşhurdu bizim donemde. 😅 Kizlari çok güzeldi 🤣 bende kadırga endüstri meslek lisesi mezunuyum
Busra2089 Buket57 Bende 2011 mezunuyum.. 2017-2020 arasında da ücretli öğretmenlik yaptım. Hem öğremciyken hem öğretmenken çok güzel anılarım oldu Kkmlde 🥲
esmerinadioya Gizemlinaa aaa ben bu lisede banka sınavına girmiştim 😅 sınavı kazandım mülakatta elendim 😪
Gizemlinaa esmerinadioya yaa nerde yaşıyorsunuz ve ne zaman girdiniz sınava acaba :) elendiğinize üzüldüm :(
Beyninizikullanmakucretsizdir Esat Isparta gülistan lisesi 2012-2014. 2 yıl farklı bir ilde, son 2 yıl Isparta da okudum. Ben son sınıftayken imam hatip lisesi oldu, şimdide Anadolu lisesi olmuş 🙈 Bu arada bakalım aynı okuldan tanıdığım kişiler çıkar mı 😃
Mavili-mavilimorcicek 1Annevekizi İnönü Anadolu teknik ve endüstri meslek lisesi 2006 mezunuyum.Rami/İstanbul.