kasimonbes teşekkür ederim açıklaman için çok haklısın ama şöyle bişey var ben diyetisyene de gittim ama bana hiç iyi gelmedi yok 4 kaşık bulgur yok 5 kaşık sebze yemeği suyunu tüketmeden 1 dilim ekmek filan ben bazı şeyleri yediğimde ipin ucunu kaçırıyorum malesef mesela bana ara öğün
Hiç iyi gelmiyor mesela zaten benim ekmekle Aram yoktu tatlı ve paketli gıdaya çok düşkündüm beni çok etkileyen bişey olmadı yani bu kadar zaman şeker ve ekmek yememişim şuan hiç hiç hiç fanım istemiyor hala böyle deli gibi yemek yeme isteğim olsa inan derim ki o kadar zayıflayıp eski düzene geri dönsem mutlaka alırım ben bide şuna inanıyorum diyetisyenlede zayıflasan ister yavaş ver ister az ver günlük aldığın kalori miktarına bağlıdır bence kilo almak senin vücudun 2500 ihtiyacı varsa hergün 500 kalori az alırsan zayıflarsın fazla alırsan kilo almaya başlarsın olay bundan ibaret bence mesela 2500 ü git bütün gün cips ye 2500 kalori al gene kilo almazsın ama vitaminsiz kalırsın insan bence kendine iyi gelen şeyi yapmalı kimisi diyetisyen iyi geliyordur kimisi kendi başına yaptığı uyguladığı sistem kendinize iyi geliyordur bana ara öğün yapmak yada illa o yazılan şeyi yemek bana zor geliyor bana genel bir liste verilecek ben evde o an ne varsa onu yiyeceğim hani aç kalmıyorum inan açlık hissetmiyorum ya inşallah verdiğimiz kiloları misli ile almayız ve dediğin gibi zaten 11 kilo çok fazla z25 günde ama ben adamın demediği şeyleri de yapıyorum o yüzden bu kadar hızlı verdim sanırım 😅😅❤️❤️❤️ düşüncelerin için çok teşekkür ederim umarım haksız çıkarsın kız 😅 kilo verdikten sonra eski düzene dönmemek lazım kısaca az ve öz yiceksin olay bu o kadar kilo verip eskiden 1 ekmek yiyorsan sen yine 1 ekmek yersen zayıflayıp sıkIntı yani herkes Alır öyle 🫶🏻😓