Selcan herşeyin fazlası zarardır eski düzende yemeye devam edersen elbet insan kilo alır ama bu günlük kalori miktarı ile ilgili kilo almak bende hamilelikten önce 7 ayda 18 kilo vermiştim herşeyi yiyerek ama yine ekmek çok az tüketiyordum ve kilomu korudum bu diyette te kendimi sıkmam gerekiyordu çünkü eski irademi kaybetmiştim ve geri kazandım bu diyetin sertliği benim irademi kamçıladı ve kilo verdikçe daha da motive olup hırslandım ekmek yerine bulgur yiyorum benim için gayet iyi ben ekmeğe düşkün biri değilim tatlıya ve aburcubura düşkündüm bunların da vücuda hiç bi faydası yok ve aç kalkmıyorum sofradan en önemlisi bu isteğim kiloya ulaştığımda elbet yiyeceğim ama ölçülü ben ölçü bilmezdim çünkü doydugumu anlamıyordum bu diyet bana besinleri çok çiğnemeyi öğretti doygunluk hissini öğretti iradeyi öğretti en önemlisi şekerden uzaklaştırdı beni bana kilo aldıran hareketsizlik ve şekerdi :) umarım geri almayız ama hamile olduğum için geri almıştım şimdi 3 senedir mücadele veriyorum bu adamın sistemi bana iyi geldi ve başardım.. diyetisyenle de ilerlemeye çalmıştım olmadı ne yazık ki doktora danıştım kan tahlili yaptırdım herşeyim süper çıktı ve şeker tahıl grubunun vücuduma hiç bi faydası olmadığını söyledi iyi ki çıkarmışsın hayatından hayatın değişmiş dedi 🥰