Safa_12 Prensesannesi1234 Benim kızım da 4,5 - 5 aylık ve şuan yavaş yavaş “ 4 AYLIK İTİBAREN” yazan ek gıdalar vermeye başladım.. Allahım şükürler olsun herşey iyi gidiyor şuan 😊
Begum27 Safa_12 bu yaptığınız çok erken. 6aydan önce ek gıdaya ihtiyaçları yok:( Allah aşkına şu interneti faydalı şeyler için kullanın ya. Okuyun ve araştırın.
Safa_12 Begum27 Begum27 ilk önce size göre internet kullanmıyorum o yüzden faydalı yada faydasız siz karar veremezsiniz. 🤷🏻♀️ Sonra sizce neden “4 aylık itibaren” ürünler (bilim insanlar) üretmeye başladılar ve her yerde satılıyorlar ? herşey sadece siz bilmeyin 😉
Safa_12 Aselsmom_1 sütüm çok erken kesildi ve mamayı reddetmeye başladı için yavaş yavaş sadece 4 aylık ek gıdalar vermeye başladım
Aselsmom_1 Eftal Malesef günlük mayalamalısınız aksi halde yarardan çok zararı olacak ya da en en fazla 2 gün ama 5 gün biraz fazla
Begum27 Safa_12 ahlanıp vahlanmayın sonra. Doktorlar bas bas bağırıyorlar ya 6 ay anne sütü yoksa formül mama diye. Ama çocuğunuzu düşünmeyen sizsiniz napayım :) açın bakın dedim okuyun araştırın dedim zor bişey söylemedim :)
[silindi] Lina_nuray benim şu an 7 ay 2 günlük 2 aydır veriyorum yiyor canım sorun yaşamadım en iştahla yediği şeylerden biri farklı şeyler katarak özgün bir tarif de oluşturabilirsin
Lina_nuray Derinbebis evet bizde 7 aylığiz uyuyor yatağına koyuyorum salona gidene kadar uyanıyor yanına geliyorum sanki büyük insan gibi kafasını göğsüme koyuyor uyuyor
Derinbebis Lina_nuray aynen bizde de öle doktor kabuslar görebileceğinide söyledi gerçekten uyku sırasında huzursuz olabiliyor bazen yanıma alıyorum mecburen daha huzurlu uyuyor o zaman.
Aselsmom_1 Dorukmommy zeytin kendi yaptığınız zeytin ise ve bir gece önceden suda bekletip tuzunu aldıysanız bir sakıncası yok ben kendi zeytinimi verdiğim için o şekilde düşündüm hazır marketten almıyorum egeliyim